2777
2789
عنوان

بهش قهوه بدم چیزیش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این بستنی لیتریا قهوه دوتا گرفت دختر دوتاسو تنها نشست خورددد مونده بودم چی بگم

خدای نکرده بچش بدنیا میاد زردی شدید داره یا بیش فعالی حاد داره چون قهوه بیش فعال میکنه یا بچه خیلی کم مو میشه اینارو بهش بگو 

خدای نکرده بچش بدنیا میاد زردی شدید داره یا بیش فعالی حاد داره چون قهوه بیش فعال میکنه یا بچه خیلی ک ...

اخه خود قهوه هم نمیخوره بستنی قهوه ویارشه از بس بهش گفتم نکن کار دست خودت میدی خودم خسته شدم 

خاله یه توت فرنگی کوچولوی شیرین و یه فندق گرد و بامزه
منم همیشه ویار نسکافه داشتم داشتم روانی میشدم ولی چون ضرر داشت جلو خودمو گرفتم 

اخه جلوشو نمیتونم بگیرم دیگه هشت ماه منعش کردم دیگه این ماه اخر میشینه نگام میکنه با بغض ادم دلش ریش میشه 

اخه خود قهوه هم نمیخوره بستنی قهوه ویارشه از بس بهش گفتم نکن کار دست خودت میدی خودم خسته شدم 

بازم خوب نیست 

حداقل ضررش اینه که بعد بدنیا اومدن بچش کلییی رفته رو وزنش و چاق شده یا خدای نکرده خدشو بچه دیابت گرفتن بستنی واقعا واسه قند خون خطرناکه

بازم خوب نیست  حداقل ضررش اینه که بعد بدنیا اومدن بچش کلییی رفته رو وزنش و چاق شده یا خدای نکر ...

برم این پستا رو نشونش بدم یکم اروم بگیره سرجایش

ممنون عزیزم

😂😂😂😂 دیوونه شدم تو این هشت ماه بخدا از بس گفتم نخور نکن بشین سرجات

پس باید راهی که من گفتمو امتحان کنی. البته محکم نباشه که ایمپلنت لازم نشه😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
پس باید راهی که من گفتمو امتحان کنی. البته محکم نباشه که ایمپلنت لازم نشه😂

وقتی یه چیزی میخواد میشینه مظلوم نگات می‌کنه با بغض اصن دلم میره ولی میترسم این ماه اخر قند بگیره خدایی نکرده