2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی 🤣🤣

کلی براش چیز خریدن که دیگه نگه

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
نه ما فرنگی نداریم قشنگ دید منو

یادمه همکارم رفته بود دستشویی یادش رفته بود در رو قفل کنه

سریدار مردمون در رو باز کرده بود😂😂💗

بعد از خجالت داشت میمرد که وای زشت شد پی پی مو دید ما میگفتیم خاک تو سرت اینجا و اونجات رو دیده ناراحت نیستی فقط پی پی زشت بوده؟؟😂😂😂😂

تا مدت ها سوژمون این بود

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
یادمه همکارم رفته بود دستشویی یادش رفته بود در رو قفل کنه سریدار مردمون در رو باز کرده بود😂😂💗 ب ...

بندا خدا، خیلی نابود شد که 😁

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

من تمام پیاما رو خوندم

چه شرایط سختیِ

با اینکه آدم باز و منطقی ای هستم و اعتقاد دارم که باید براشون گفته بشه، خودم موندم الان که چی و چجوری باید گفته بشه. واقعا منو برد تو فکر!

توروخدا جوابای درست بزارین، من رو هم لایک کنین بیام بخونم و یاد بگیرم، شاید یکی از منم پرسید، تته پته نیوفتم.

من یادم فقط برادرم کوچیک بود بلند فریاد زد آبجیییییی جن. ده یعنی چی؟؟؟؟ خاک به سرم، اونوقتا من دبیرستانی بودم داداشم ابتدایی. یادم نیست چی گفتم، فقط خواستم بگم این سوالا براشون پیش میاد و خوشحال باشیم که محرم حرفاشون هستیم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بله ولی اونجوری رو خر و الاغام حساس میشه😁 واقعا اگر خودم آموزش دیده بودم الان بهتر عمل میکردم

براش با وسایل خونه مثال بزن تفاوت ظاهری قاشق و چنگال و فلان میتونیم سوالشو منحرف کنی بجای تفاوتای فیزیکی از تفاوت های روحی و شناختیشون بگی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دو ...

😳😳😵😵من زور فهمیدم چی میگی بچه چطوری بفهمه اینارو واقعا شما بودین به بچتون اینا رو میگفتین؟من که روم نمیشه

من تمام پیاما رو خوندم چه شرایط سختیِ با اینکه آدم باز و منطقی ای هستم و اعتقاد دارم که باید براشو ...

دقیقا نمیتونم ذهنشو منحرف کنم چون یه سوال بیجواب میمونه و دفعه بعد بهم اعتماد نمیکنه که بپرسه ــ شایدمن حواسشو پرت کنم  خودش رفت دنبال جواب گرفتن که تازه بد از بد تره😓

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

از این تاپیک فهمیدم همه نباید پدر و مادر بشن!

دوستان عزیز کسی نگفت از سیر تا پیاز بره برای بچه‌اش توضیح بده،توضیح فیزیک بدن انسان هم میل جنسی هیچکس رو بیدار نمی‌کنه،توضیح باید پله پله و در حد فهم و درک بچه باشه!

اسم این هم روشنفکری نیست یک چیزیه به اسم تربیت جنسی.

دختر منم ۶ سالشه امروز می‌گفت دیشب خواب دیدم عروسکم نازش دراز بود و تکون تکون میخورد  😐😐😐

🤣🤣🤣🤣🤣

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
طبیعیهههههه، بچه های الانو با خودمون و بقیه مقایسه نکن، آموزش ج. نسی حق بچه هاست، دنیا انقد عجیب غری ...

حرفتون خیلی ب دلم نشست ،من ی دهه شصتی ام ،،ک مادرم خیلی خیلی مراعات میکرد ک مثلا ما بی حیا نشیم ،ما هیچی بلد نبودیم هیچی وقتی اول دبیرستان رفتم یکی از همکلاسیام خیلی چیزا رو برامون گفت ،،ببین تازه من دبیرستان فهمیدم بچه چجوری بوجود میاد و ی مدت از پدر و مادرم بدم میومد،ب نظرم نباید اونقدر بی مزه بود ک ی بچه منگل فرستاد تو جامعه ن انقد وقیح و بی بند و بار ،،،تازه ب نظرم خانواده هایی ک خیلی سفت و سخت میگیرن بچه هاشون ولع بیشتری ب دیدن و یادگیری دارن ،،،در هر صورت دومدل خانواده آفت جامعه هستن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹