2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شوهرم مشکل جدی داره دعاکن شاکیش رضایت بده داغون شده کلا اسمش حامد

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

میشه لطفا برای من روسیاه دعا کنید خدا مادرم بم ببخشه سزطانش پیشرفت نکرده باشه 

خواهرای خوبم دعا کنید میدونم نفس تون حقه😔 

خدایا ازت معجزه میخوام🥺🙏  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من بخونم رسما شیطون شب میاد تهدیدم می کنه تو خواب بعد بلا سرم میاد اصلا تا شروع کنم اشپزخونه صدا افت ...

دوست عزیز این ک نشد دلیل کی اینو ب شما گفته؟ خیلیا رو داریم ک ی•ه°ود°ی° ن کافرن ولی بچه هاشون مومن و پایبندن خیلیا رو داریم که کل زندگیشون لقمه حروم نخوردن ولی متاسفانه بچه هاشون از صدتا ی•ه•و•د•ی بدتر شدن اینو ب خودتون تلقین نکنید اصلا

راهکارتم هروز صوره ی بقره رو با صدای بلند پخش کپ اصلا قطعش نکن بادصبا دان کن تا صدای دعا میاد پاشو وضو بگیر اصلا تنبلی نکن وسطای اذان قامت ببند صدای اذان رو هم قطع نکن بعد هر نمازی هم ایت الکرسی بخون به مدت ۴۰ روز انجام بده تا اخر عمر روتین هروزت میشه اصلا ب شیطون و نمیدونم جن و تینا فکر نکن و ب خودت تلقین نکن شب هم ک می خوابی قران بالا سرت باشه

هر بار میخوندین اتفاق خوب براتون میفتاد؟خوندنش چقدر طول میکشه؟

میتونی فقط ۳ رکعت (دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر ) بخونی  یا حتی یک رکعت بخونی که فقط ۵ دقیقه طول میکشه قنوت رو هم الزام نیست طولانی بخونی 

2810