2777
2789
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو ...

هعییی.‌..

چله نماز شب برداشتم 

کل قرآن رو خوندم 

هر شب سوره یاسین و حدیث کسا میخونم ...

یک سال هر نذر و چله و دعایی بگی انجام دادم

دلم خیییلی گرفته خیییلی از خدا شاکی ام 

الانم چند تا تاپیک زدم در مورد این چیزا

کاش اون روزی بیاد منم معجزه رو ببینم و حس کنم خدا دوستم داره😭😭😭

برانماز شب هم اینو بگم که بهتر از نماز شب اگه میخوای به خواستت برسی مهربونی و خدمت به 

پدر و مادره🌧

چن سال پیش تو نماز شب کاری کردم مادرم رنجید تا سالهاااا از خوندنش محروم شدم و خیلی چیزهای دیگه

بهترین کاری ک میشه ازش حاجت گرفت خدمت به پدرومادره 

چه والدین رو خاکی چه زیر خاکیاش💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برانماز شب هم اینو بگم که بهتر از نماز شب اگه میخوای به خواستت برسی مهربونی و خدمت به پدر و مادره🌧چ ...

از ما اگر گذشت شما نزارید بگذره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

هعییی.‌..چله نماز شب برداشتم کل قرآن رو خوندم هر شب سوره یاسین و حدیث کسا میخونم ...یک سال هر نذر و ...

عزیزم من این ختم رو که گفتم به هرکسی هم خودم ج گرفتم هم دیگران

یکبار انجام بده دقیقا به همین روش بعد نتیجه رو به من بگو

2805

حاجت محال را گرفتم و روی زیبای آقا جان را دیدم.توضیح بیشتر نمیدم چون اینجا همه جور آدمی هست و ضمنا این موضوع مال چندین سال قبله و الان خیلی آلودم و اینکه هنر دیدن آقا نیست هنر با آقا بودنه.در کربلا هم شمر امام حسین علیه السلام رو دیدند.فقط این نکتشه که دلتونو با خدا صاف کنید تو نمازشب گریه کنید از ته دل.دلتون بشکنه هرچی بخاید میگیرید. التماس دعا

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
عزیزم من این ختم رو که گفتم به هرکسی هم خودم ج گرفتم هم دیگرانیکبار انجام بده دقیقا به همین روش بعد ...

گلم 15 روز کل قرآن ینی هر روز معنی دو جز قرآن رو بخونیم دیگه؟

و ذکر اللهُ غفور رو هم بعد از تموم شدن قرآن بخونم یا قبلش؟

بعد از تموم شدنش دیگه نباید این این ذکر رو بگم؟

ببخشید یکم سوالاتم زیاد شد🤦🏼‍♀️

گلم 15 روز کل قرآن ینی هر روز معنی دو جز قرآن رو بخونیم دیگه؟و ذکر اللهُ غفور رو هم بعد از تموم شدن ...

عزیزم

روزانه ۲ جز معنای فارسی قرآن از اول قران تا آخر قران چون کل قرآن ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه 

و روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور در طول ختم قرآن و بعد از ختم قران

عزیزمروزانه ۲ جز معنای فارسی قرآن از اول قران تا آخر قران چون کل قرآن ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه و روزا ...

مرسی قشنگم🫂

حتما انجامش میدم

اگه این مشکلم حل شه تا عمر داشته باشم دعات میکنم🥺❤️

2810