2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
الان بگو

بر پیامبر واجب بوده .

نماز شب انقد تاکید شده که میشه حتی قضاشو خوند تا فردا ظهر وقت قضا داره.

به حدی انسان رو زیبا می‌کنه به لحاظ معنوی که تو جامعه راه میری یه جور دیگه باهات برخورد میکنن در صورتی که خبر ندارن نماز شب خونی.

هر جا میری عزیزی 

خیلی چیزای دیگه .ذهنم یاری نمیکنه.

دیروز واس انار تعلیقی یه چیزای گفتم آلان به ذهنم نمیاد واقعا .خیلی خستم.مگه سوال خاصی بپرسید

نمیدونم من خیلی دعا میکنم ولی نمیدونم چرا اجابت نمیشهنماز شب میخوندم بعدش آیت الکسی بعدش هم سوره حشر ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره،یس،اذان برای دور کردن شر و بدی عالیه من خودم نزدیک ۳ ماه نماز شب خوندم حاجتم رو بطور معجزه واری گرفتم

من یه مدت خوندم و متاسفانه نخوندم دیگه. می دونی که توی قنوت نماز شب مستجبه نام چهل تا مومن از دنیا ر ...

منم بعد از مرگ یه بنده خدایی از نزدیکان،  که هییییچ وقت با ما اخلاق خوبی نداشت،  بین چهل نفر اسمشو آوردم.  همون شب خواب دیدم تو خونشم و اونم از در وارد شد با لباس شیک و مرتب و ظاهری جوان. 

حاجتتون محال بود؟!

سخت بود که همش گره میافتاد در مورد ازدواج دختر بالای ۳۰که ازدواجش جور نمیشد و چند سال بود خواستگار نداشت تو مدت نماز شب چند خواستگار خوب پیدا شد تو تاپیک هام توضیح دادم

از ۱۲ تا اذان صبح ولی میگن نزدیکای اذان صبح دعا بهتر قبول میشه من خودم ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح پا م ...

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی شرایط خوبی ندارم شاید دعای شما. در حق من بر. آورده شد 

2810