2777
2789
من از یازده روز سوره بقره حاجت گرفتم محال که برای خدا وجود نداره اما برای خودم باور کردنش سخت بود

همون ک میگن از روز سه شنبه باید بخونی ؟؟

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی مینویسین تو دفتر؟

کلا یه دفتر دارم هر وقت دلم بگیره یا کاری انجام بدم مینوسم مثلا مینوسم از امشب شروع میکنم به نماز شب خوندن یا حالا اگه بخوام مثلا چله زیارت عاشورا بخونم مینویسم از فلان تاریخ و نیت و یا کلا شکر میکنم درد و دل همه چی

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤
2805
من یه مدت خوندم و متاسفانه نخوندم دیگه. می دونی که توی قنوت نماز شب مستجبه نام چهل تا مومن از دنیا ر ...

نمیدونستم مومنِ از دنیا رفته! فقط فکر میکردم مومن.

منم هروقت میخواستم اسم بیارم همه فامیلای بی دین و ایمون تو ذهنم میومدن 🤭 ولی دلم نمیومد اسمشون رو نگم و همه رو میگفتم. میگفتم خدا خودش صلاح ندونه کمکشون نمیکنه.

من بخونم رسما شیطون شب میاد تهدیدم می کنه تو خواب بعد بلا سرم میاد 

اصلا تا شروع کنم اشپزخونه صدا افتادن ظرف میده در این حد 

بعد یک شهید گفت تو خواب دلیلش اینه بابام جونیش، کاری کرده 

قبلا از یک اخوند شنیدم یک جوانی از عبادت لذت نمی برد به مادرش، میگه و اونم فکر می کنه چه مال حرومی خورده و یادش، میاد تو ویار حاملگی حواسش نبوده مال حروم خوردا و حلاللیت می طلبه 

بعد اون جوون از عبادتش لذت میبره

البته بابام مال حروم نخورد نمی تونمم بگم چه کرد 

یعنی هر وقت کار خوبی کنم واقعا شیطون به نحوی اذیتم می، کنه در حدی من تصمیم بگیرم کار خوبی کنم مریض میشم منصرف شم خوب میشم

دلیلشم اینه بابام جونیش ی کار بد کرد

من چند شب خوندم ولی گذاشتم کنار

هر شب تو فکرش هستم که بخونم ولی خدا لیاقتشو بهم نمیده😭💔

هر شب خوابم می‌بره هعی خدا کاش قسمت بشه از امشب هر شب بخونم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

من از وقتی نماز شب خوندم خود به خود خدا جلوی گناه کردنمو میگیره

من به مدت با یه نامحرم چت میکردم خودمم پشیمون بودم ولی نمیتونستم و توبه ام رو میشکستم

همیشه به خدا میگفتم کمکم کن خداییش هم کمکم میکرد مثلا یه مدت پسره کلا گوشیش شکسته بود و صحبت نمیکردیم اما بازم بعد یه مدت یادم می‌رفت و با هم حرف میزدیم 

قبلا هم نماز شب میخوندم ولی پشت سر هم نبود تا اینکه یه هفته پشت سر هم نماز شب خوندم خودمم تصمیم گرفتم دیگه با پسره خیلی‌ سرد حرف بزنم و کم کم باهاش حرف نزنم و گناه نکنم

تا اینکه تو همون هفته دیدم بلاکم کرده در کمال نا باوری چون نه دعوایی کرده بودیم نه بحثی نه چیزی

حس میکنم خدا این کارو کرده تا من حتی اگه خودمم بخوام گناه نکنم

ان شالله توفیقشو همه داشته باشند میشه برای منم دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

2810