2777
2789

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازده رکعت خوندم تو اون تایم به هرچی که میخواستم از خدا رسیدم درواقع بهترشو داد قبولی تو یه ازمونی ک ...

عزیزم ببخشید باید نماز های یومیه هم خونده یشه حتما؟

اگه نماز یومیه رو نخونیم نمیشه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 
من یه برحه از زندگیم تو بارداری واقعا نیاز داشتم خوندم ولی چیزی ندیدم حدودا فکر کنم ۵۰ شب شد البته ی ...

از کجا میدونی فایده ای برات نداشته شاید قرار بوده اتفاق بدی خدای نکرده بیفته که به واسطه ی اون نماز رفع شده یا شاید تاثیرش و در آینده روی بچه ای که حامله بودی ببینی و البته فقط فایده های دنیای که نیست 

نماز شب خوندن واقعا توفیق میخواد من قبلا هر شب میخوندم الان هی میخوام بخونم نمیشه که نمیشه خوندش ی حس آرامش عجیبی به آدم میده زبونت رو هر غیبت و گناهی میبنده برکت میاره تو زندگی هر کی خوند التماس دعا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
2810