2777
2789

فاطمه 

ممنونم 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم کار بریم

التماس دعا

خوش به سعادت هرکی نماز شب میخونه منم دعا کنه لطفا

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
2805

وای مننننن

معجزه که چه عرض کنم فراتر از معجزه

ولی خاک تو سرم که دیگه مداومت ندارم 😭

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
بگو لطفا  چند رکعت خوندی؟ من برای رزق و روزی میخوام

یازده رکعت خوندم 

تو اون تایم به هرچی که میخواستم از خدا رسیدم درواقع بهترشو داد قبولی تو یه ازمونی که خیلی برام مهم بود، یک ازدواج و همسر فوق العاده بهتراز تصور و خواستم، قبول شدن ارشدم، کربلا روزیم شد و... 

اصن حال دلم انقدر خوووووووب بود وقتی میخوندم که نگووووووو

واسه رزق و روزی هم که عالیه بخون عزیزم برای منم لطفا خیلی دعا کن دوباره نمازشب خون بشم خییییییلی دلم میخواد دوباره شروع کنم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

قبلاً خوندم الانم خیلی دلم میخواد ولی نمیتونم 

نمیدونمم علتش چیه 🥺

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
2810