2777
2789
نانا جون بورس سال 89 و قبل از اون رویایی + بود سال 90 خراب شده بخاطره دوای سیاسی رئیس جمهور و رهبر و تحریم بانک مرکزی و گرانی دلار
کلا بورس ار جربانات سیاسی شدیداً ثاثیر + یا منفی میگیره و من پارسال توی 8 ملیون ضرر بودم اما شرکتهای قندی از افزایش قیمت دلار شدیا نفع میبرن با حمایت حقوقی هاشون رشدای عجیبی کردن و من تونستم 12 ملیون سود کنم و ضررم صاف شه و اینقدر از اون ضرر ترسیده بودم که کلا کشیدم بیرون و یه آفیس کوچیک خریدم خدارو شکر که الان ماهی 900 ازش اجاره میگیرم
در آمدمون ماهی 4 میشه منتها اصلا امنیت شغلی نداریم هر دو مون و هر لحظه ممکنه ما بمونیم و اون ماهی 900 تومن
ولی بازم خدار و شکر گذارم که از سال 84 تا 89 تونستم 100 ملیونی تو بورس در بیارم و یه پشتوانه برای خودم درست کنم

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود... زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت.

خیلی عالیه سیلویا جون در کل بردین باز بسیار جای شکرش باقی است 100 میلینون کم پولی نیست مثلا خود من که یه روزی بهترین شاگرد مدرسه و دانشگاه بودم الان در دبیرستان فیزیک تدریس میکنم و در امد سالانم 7.5 میلیون تومان است .واقعا مسخره است . راستش گاهی به سرم میزنه استعفا بدم برم نمایندگی بیمه یا چیز دیگه بگیرم .نمیدونم چرا دارم دست دست میکنم . از بد بختی ما اینه که اصلا کمکی هم از اول از والدینمون نداشتیم و نداریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من مدتی مربی پیش دبستانی و مهد بودم
و الان یک دختر حدود 3 ساله دارم
دخترم نه مهد موند نه کارگاه مادر و کودک و ..
تصمیم گرفتم تو خونه خودم یک کلاس مادر و کودک دایر کنم تا با دخترم هم کار کنم
دخترم کمی خجالتی هست که ترجیح می دم با چند کودک دیگه با هم کلاس بزارم
تا هم اموزش ببینه هم اجتماعی تر بشه
شما هم اگر مساله منو دارید می تونید با ما همراه باشید

بیشتر برنامه هامون از سری کارهای یونیسف هست
از طریق بازی

اشنایی با طبیعت
اشنایی با مفاهی ریاضی
کتاب سازی و قصه گویی
زنگ تفریح
کار دستی و ...

کارگاه اشپزی و کیک پزی و .. که همه همراه مادر می باشد

مثلا بچه هایی که املا یا ریاضی و یا درس دیگشون ضعیف هست ممکنه در کودکی یک مرحله ایاز رشدشون رو درست نگذروندن مثل اینکه چهار دست و پا نرفتن و یک دفعه راه افتادن
ما از طریق بازی رو همه اینها کار میکنیمممممم

به امید خدا برای ترم دوممون ثبت نام می کنیم
کودکان 2 تا 4 سال
یک شنبه و چهار شنبه ها ساعت 10 تا 11 و
11تا 12

برای هر گروه سنی 7 نفر ثبت نام داریم
8 جلسه 65000 تومان به سه نفر اول 5000 تومان تخفیف داده می شود

http://vivigol.blogfa.com/#up
وبلاگ