2777
2789
نسترن جون هر کاری ریسک داره ولی فکر میکنی کار آزاد بیشتر رشته های دانشگاهی بلدی میخواد نه بابا....فقط روابط اجتماعی و یکم یادگیری همین ....من میخوام اساسی برم تو کار آتلیه عکس.....سرمایه اولیه هم واسه آتلیه عکس خالی خیلی نمیخواد...حدود 10 تومان....البته اگر فقط آتلیه عکس باشه بدون فیلم...ولی اگه بخوای با فیلم و کار عروس باشه 30-40 تومان میخواد...........فعلا میخوام تجربه کسب کنم به صورت خونگی.....
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
نسترن جون هر کاری ریسک داره ولی فکر میکنی کار آزاد بیشتر رشته های دانشگاهی بلدی میخواد نه بابا....فقط روابط اجتماعی و یکم یادگیری همین ....من میخوام اساسی برم تو کار آتلیه عکس.....سرمایه اولیه هم واسه آتلیه عکس خالی خیلی نمیخواد...حدود 10 تومان....البته اگر فقط آتلیه عکس باشه بدون فیلم...ولی اگه بخوای با فیلم و کار عروس باشه 30-40 تومان میخواد...........فعلا میخوام تجربه کسب کنم به صورت خونگی.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نا نا جون به راحتی عزیزم.........تحصیلات تو مملکت ما نقشی نداره اصلا.......شوهر خواهر من دکترا داره+محقق صنعتگر نمونه بوده+کلی مقاله بین المللی داره+توی دانشگاه درس میده+مدیر عامل یه کارخونه است=با این همه کمالات 3 تومان هم حقوقش نیست.........در صورتی که دوست شوهر من بوتیک داره فقط ماهی 5 تومان اجاره مغازه میده و حداقل ماهی 5 -6 تومان سود دیپلم هم نداره.............
راستش من خودم دیگه بعد از درسم میرم توی یه کار نون و آبدار ......هر چی درس خوندیم بسه...باید با مردکی فوق لیسانس مهندسی مواد برم یه جا از صبح تا عصر سر کار و بچه ام رو بزارم مهد که بهم 500 تومان حقوق بدن؟؟؟؟؟اونم 400 تومانش میره واسه مهد............من خدا رو شکر شوشوپایه کار دیگه است به من میگه تو شروع کن من همه جوره حمایتت میکنم
الی جون من چون حیلی دوست دارم از ایران برم تازه با دوتا بچه می خوام برم فوق بخونم می دونم کار سختیه ولی بهتر ادم برا مهاجرت دستش پر باشه راستش این روز ها گم و گیجم.دیگه از زندگی تو این ممل....... خسته شدم نصف عمرم گذشت و هیچی نفهمیدم
الی جون منم خیلی دوست دارم کاسبی راه بندازم ولی متاسفانه من توی شهرستان هستم وحدود 10 سال دبیر دبیرستان هستم وهمه منو میشناسن فک میکنم خوب نباشه وچیپ باشه. همین دیگه همش برا مردممممممممم
سلام. خواهر من واسه عروسیش یه سالن سمت توانیر رزرو کرده. حالا عروسیش افتاده عقب.اون روز سالن خالیه. هفته آخر مهره. الانم که دیگه واسه مهر سالنا پرن همشون. حالا اگر کسی میخاد به این آدرس ایمیل یه ایمیل بزنه تا با هم صحبت کنیم.
Mahie_koochake_tanha@yahoo.com
Architect.of.earth@gmail.com
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را دوست زده بر این دار.تو در این بین فقط میبافی.نقشه را خوب ببین،تا که درآخر کار قالی زندگی ات را به بهایش بخرند...
ما هم تا حالا درامدمون 1.5 بوده اما همه امیدم به اینده هست تا شاید فرجی بشه و درامد ما هم بیشتر بشه تا بتونیم خونه بخریم خودم هم شاغل نیستم و البته خیلی دوست دارم باشم
دختر نازم روز 23 خرداد اومد تو بغلم.. خدا جونم خودت همیشه مواظب الینا جونی من باش
من از شوهرم حقوق میگیرم ...ماهی یک .یک ونیم .

حقوقم هم به این دلیله که دوست نداره کار کنم .وتو خونه هستم .
درامدش بالاست .نمیدونم چقدر 6 به بالا
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
2810