2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سند بعدا به نامت میشه یعنی وقتی پول خونه رو دادی.پس ضامن نمیخواد. من تهران نیستم ولی تهران دیدم مثلا اول یه پیش قسط میگیرن بقیه اشو قسط بندی میکنن و آپارتمان همزمان مستاجر هم داره که مثلا 15 میلیون رهن به صاحبخونه داده و اون پول رو هم بعدا که مهلت مستاجر تموم شد باید به مستاجر بدی تا از خونه بره . میتونی دوبارهه خونه رو رهن بدی و لازم نیست اون پول رو بپردازی یعنی از یه نفر میگیری و به یه نفر دیگه میدی تا پول خودت جور بشه
من نسبت به همکارام یکم اهل پس انداز هستم و رازش هم اینه

باید پا رو دلت بذاری همین همین
البته بی انصافی نباشه خیلی از مواقع ما خرج های اضافه میکنیم مثلا
چند تاکرم پودر داریم
با وجود اینکه چند تا مانتوتابستونی داریم باز هم میخریم وانگار ما باید از همه مدل ها داشته باشیم همینطور کیف کفش کتانی تاپ صندل ظروف منزل لباس برای بچها و........
توی فروشگاهها که میریم همه چی یادمون میره و هی میخواهیم خرید کنیم حتی از چیز هایی که داریم.
من مخارج به قسمتهای
گوشت_خرید سوپر_میوه_بنزین_قبوض_دخترم_خانه_تفریح_خودم _شوهرم

تقسیم کردم و می نویسم معمولا به چند مورد آخر بودجه تعلق نمی گیره تازه رفت و آمد هم نداریم
instagram:ideawallll
دارم سرچ میکنم که اشتباه نگم .
چون تهران نیستم

اما این سایت اطلاعات مسکن تهرانه . قیمت مسکن توی تهران ولی پیش قسط و اینها رو باید بازم سرچ کنم. توی نیازمندیهای تهران که هر دوهفته یکبار شوهرم از تهران میاره میبینم که شرایط این طوری زیاد هست

http://www.melkeman.com/
من در آمدم 500 دلار و شوشو هم650 دلار
خیلی ولخرجیم جفتمون
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
2810