جاریم حاملس اما از من قایم میکنه نمیدونم این دیگه چه سیاستیه...حالا که منکر میشه من بدتر شاخکام تیز شده که بچش چیه راهی هست آدم بتونه بفهمه،؟؟؟باور کنید خودش باعث شده انقد کنجکاو شم وگرنه اصلا مهم نیست بمن چه....
اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻 بـرگ از درخـت خـسـتـــہ مـیـشـد پـایـیـزو بـــهـونـه مـیـکـرد :) 🍂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میگن خوشگلتر بشی پسر من حامله شدم هر کی منو میدید میگفت تو چه خوشگلتر از قبلت شدی بچمم پسره الان باز نمیدونم شنیدم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
جنسیت جنین نه تنها دیگری بلکه خودت هم مهم نباشه بچه فقط سالم باشه دختر و پسر فرق نداره خودت اصلا حساس نکن بچه ی یکی دیگه هست خوب و بدش برای خودشه توهم زندگی خودتو بکن