2777
2789

روزه هستم و حالمم خوبه شکر خدا 

فقط محتاج دعای خیر هستم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبم جاتون خالی کرانچی خوردم کل کار هام کردم نشستم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
التماس دعا...

محتاجم ب دعا 

الهی هرچی میخوای براورده به خیر بشه 

الهی حاجت روا و عاقبت بخیر وخوشبخت بشی

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

روزم و زیر پتو 

نمیدونم اصلن حس ندارم 

وقتی روزه میگیرم دست و پام یخ میکنه حتی وقتیکه هوا گرمه.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

الهی شکر 

دارم کم کم فکری برای افطار میکنم حبوبات رو گذاشتم بپزه برای آش رشته 

پسرام دارن مشق می‌نويسن یکی داره ایکس باکس بازی میکنه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
روزه هستم و حالمم خوبه شکر خدا  فقط محتاج دعای خیر هستم

عزیزم میشه در حق من بزرگواری کنی سر سفره افطار دعام کنی حال خوبی ندارم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

دل‌درد پریود دهنمو سرویس کرده 

برنج داشتیم از دیشب قلقلی گوشت چرخ کرده سرخ کردم و هویج خلالی و زرشک که ناهار بخوریم 

اصلا حال ندارم پاشم دلم میخواد بمونم همین گوشه😖

2810