2777
2789

سلام پسرم اخرای مرداد بدنیا میاد 

کسایی ک پسرباردارن بیاید باهم براشون لباس وکلی چیزای قشنگ ببافیم هرکس موافقه بگه یه گروه تو تلگرام یا ایتا بزنیم و شروع کنیم خیلی خوب میشه

والا بافت بیرون آماده قشنگ نیس چه برسه به دست باف من خودم شال لیف دوختم بدم آمد گفتم بیخیال 🥲

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بافت بیرون آماده قشنگ نیس چه برسه به دست باف من خودم شال لیف دوختم بدم آمد گفتم بیخیال 🥲

اره کجو کوله و زشت میشه خیلی سلیقه و حوصله میخواد که خداروشکر من ندارم😂

لطفا لایک ننمایید🗿

منم زیاد حرفه ای نیستم ولی باددقت و علاقه و ذوق ببافیم قطعن خوشگل میشه لباسای بیرون خیلییی گرونه خودمون هررنگی بخایم و مدلی میبافیم 

سلام به سلامتی، 

خوب بافتنی بلدید،

من یبارمیل وکامواخریدم ببافم، یک حاج خانمی،ازدوستانمون،  ازم گرفت، نگذاشت، گفت چشم و گردنت سراین بافتنی هانگذار، ماانجام دادیم بس

گرفت خودش بافت دادبهم 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️کلا ذوق وشوقم ازم گرفت 😅😅😅😅

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سلام به سلامتی،  خوب بافتنی بلدید، من یبارمیل وکامواخریدم ببافم، یک حاج خانمی،ازدوستانمون، &n ...

😂😂من بلدم تو میل سرانداختن وزیر ورو کم وزیاد کردن بلد باشید هرچیزی میتونسد ببافید توقلاب هم پایه بلند وپایه کوتاه و زنجیره و کم و زیاد کردن بلدباشید هرچیزی میتونید ببافید 

منم زیاد حرفه ای نیستم ولی باددقت و علاقه و ذوق ببافیم قطعن خوشگل میشه لباسای بیرون خیلییی گرونه خود ...

هزینه کاموا فکر نکنم کم در بیاد من ترجیح میدم همون پول کاموا و میل اینا وقت بزارم بدم یه سویشرت چیزی 🌷

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
هزینه کاموا فکر نکنم کم در بیاد من ترجیح میدم همون پول کاموا و میل اینا وقت بزارم بدم یه سویشرت چیزی ...

پولش زیادمهم نیست ادم خودش ببافه خیلی ذوق مسکنه اخه فک کن بهش خیلی خوب میشه

پولش زیادمهم نیست ادم خودش ببافه خیلی ذوق مسکنه اخه فک کن بهش خیلی خوب میشه

شما بباف عزیزم من کلا تجربه خوبی ندارم بالا بیرون خوشم نمیاد چه برسه دست باف خودم بعد اینکه هزینه گفتید گرونه گفتم موفق باشید 😘