2777
2789
عنوان

با ۴۰۰ میلیون چکار کنم سرمایه گذاری کمکم کنید لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 55 پست
[QUOTE=334493484]نه من پارسیان نخریدم امامی تمام ۸۶[/QUOTEمن سکه بخرم شوهرم میفروشه میگه ماشین بخریم ...

خوب ماشین میگید ازم میگیره

سکه هم میگیره

پس همون زمینت را نگه دار

سرمایه گزاری دیگه ای بلد نیستم

من فقط سکه بلدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من شریکی زمین با خواهرم خریدم . الان میخایم بفروشیمش ۴۰۰ سهم منه نمیخام سهممو خراب کنم 

ملک که تو رکوده فعلا، اگه حرکت کنه احتمالش هست از همه چی بیشتر رشد کنه!  پولشو لازم داره که میخواد بفروشه؟

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
فاکتور طلا فروشی که ترجیحا از شهر خودت باشه و الانم مغازه داشته باشه بتونی پیداش کنی. چون اون ضمانت ...

شما طلای بدون اجرت میگیری که اجرتش پنج درصده؟  

خوشا راهی که پایانش تو باشی
شما طلای بدون اجرت میگیری که اجرتش پنج درصده؟  

آره ، اجرت و مالیات که نداره. فقط ۵ تا ۷ درصد نهایت سود میگیرن .

البته از دیوار هم میتونی پیدا کنی با فاکتور بخری ، من چند باری گرفتم به قیمت تابلو یا دو سه درصد بالاتر. به صرفه.

طلای نو هم‌که بالای ۲۰ درصد ازت میگیرن به درد سرمایه گذاری نمیخوره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
آره ، اجرت و مالیات که نداره. فقط ۵ تا ۷ درصد نهایت سود میگیرن . البته از دیوار هم میتونی پیدا کنی ...

طلای بدون اجرت از سکه پارسیان برای سرمایه گذاری بهتره ؟

اره میخاد خونه بخره 

طلا خوبه ولی ریسکه الان چون شاید یکم ریزش کنه! ولی اگه میخوای پولت از دستت در نیاد و حداقل تا یکی دو سال نمیفروشی بخر.

بهونه خوبیم هس اگه شوهرت بگه بفروشیم میگی ضرر میکنم

عیار امامی بالاست طلای ۲۴ عیاره پارسیان ۱۸ عیاره همیشه رشد امامی بیشتره من از سال ۹۷ دونه دونه خری ...

سکه ی امامی رو هم میتونی مثل پارسیان اندازه‌ی پولت بخری ؟

طلای بدون اجرت از سکه پارسیان برای سرمایه گذاری بهتره ؟

خیلی!

چون هرموقع بخوای بفروشی بذاری تو دیوار حتی بالای تابلو ازت میخرن. بعد این که فاکتور داره همون ضمانتشه

سکه من خودم داشتم کلی میزنن تو سر قیمتش ، مثلا ۸۰۰ فروختن بهت درحالی که قیمت اصلیش ۷۵۰ بعد همونو ۷۰۰ ازت برمیدارن!

اکثرا هم پکشو باز میکنن که تقلبی نباشه، خیلی پیش اومده که اصل نبوده یا وزنش کم بوده یا اصلا طلا نبوده!

همینم یه درصد خواستی بخری از طلافروش بگیر و بگو ضمانتش کنه