2777
2789

من دوره هام نامنظم شده.طوری ک گاهی پریودام کوتاه و نزدیک بهمه(پریودی دو بار در ماه)دکتر بهم گفت کمی تنبلی تخمدان داری.ماه قبل وسط سیکلم پریود شدید شدم،تصمیم گرفتم این ماه کیت استفاده کنم تا ببینم عایا اصلا تخمک گذاری دارم یا نه!

ماه قبل از پودر اینو فولیک و این ماه متفورمین استفاده کردم

روز ۱۳ و ۱۴ دورم کیت گذاشتم ک تقریبا هر دو پررنگ بودن.روز ۱۴ ک تقریبا رنگش بیشتر از خط کنترل هم بود.منم اقدامم رو کردم 

منتها روز ۱۶ دوره مجدد پریود شدم   

امروز پنجمین روزه

حالا سوالم اینه : من اصلا تخمک گذاری داشتم؟ تکلیف این دو خط شدنای کیت چیه؟  

پریود تندتند نشانه تخمکگذاری نامنظم وتنبلی تخمدانه.واینکه من ماه قبل ۶روزپشت هم کیت مثبت داشتم اما همزمان سونوهم رقتم فولیکولام ۱۴و۱۱بود ک دکتر گفت فولیکولات خوب نیستن برعکس کیتت

😍

اگر هر ماهه که باید آز هورمون بدی ولی دخترخالم یک ماه دوبار پریود شد دیگه نشد باردار بود بعضیا موقع تخمک گذاری اینطوری میشن ولی نه هر ماه من ماهی که حامله شدم موقع تخمک گذاری لک داشتم یکروز

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریود تندتند نشانه تخمکگذاری نامنظم وتنبلی تخمدانه.واینکه من ماه قبل ۶روزپشت هم کیت مثبت داشتم اما همزمان سونوهم رقتم فولیکولام ۱۴و۱۱بود ک دکتر گفت فولیکولات خوب نیستن برعکس کیتت

مرسی عزیزم از اینکه اومدی.قبلا ک دکترا میگفتن مشکلی ندارم.اما الان میگن تنبلی تخمدان دارم.پس با این حساب به کیت اعتباری نیست.

اگر هر ماهه که باید آز هورمون بدی ولی دخترخالم یک ماه دوبار پریود شد دیگه نشد باردار بود بعضیا موقع تخمک گذاری اینطوری میشن ولی نه هر ماه من ماهی که حامله شدم موقع تخمک گذاری لک داشتم یکروز

عزیزم آز و سونو و همه چی دادم.شکر خدا مشکلی ندارم.جدیدا دکتر گفت علت از تنبلی تخمدانمه.اما گفت خفیفه

میدونم باردار نیستم،قبلا هم برام پیش اومده این مسئله.ولی این ماه با وجود مصرف دارو امید داشتم تخمک گذاری داشته باشم

مرسی عزیزم از اینکه اومدی.قبلا ک میگن مشکلی نداری.اما الان میگن تنبلی تخمدان دارم.پس با این حساب به کیت اعتباری نیست.

خوب ب منم میگفتن مشکلی نداری تازه یه دکتربهم گفت تندتند پریودمیشی رحم ات خوبو مناسبه اما این یکی گفت تنبلی داری.بنظر من درکنار کیت بایدسونوهم داشت.البته اگه واسه تعیین جنسیت بخای.اعتمادتنها ب کیت کافی نیست

😍
عزیزم آز و سونو و همه چی دادم.شکر خدا مشکلی ندارم.جدیدا دکتر گفت علت از تنبلی تخمدانمه.اما گفت خفیفهمیدونم باردار نیستم،قبلا هم برام پیش اومده این مسئله.ولی این ماه با وجود مصرف دارو امید داشتم تخمک گذاری داشته باشم

منم همه چی دادم گفت مشگلی نداری.تنبلم خواهر....

😍
خوب ب منم میگفتن مشکلی نداری تازه یه دکتربهم گفت تندتند پریودمیشی رحم ات خوبو مناسبه اما این یکی گفت تنبلی داری.بنظر من درکنار کیت بایدسونوهم داشت.البته اگه واسه تعیین جنسیت بخای.اعتمادتنها ب کیت کافی نیست

نه عزیزم جنسیت برام مطرح نیست.عاخه مشکل اینجاس با این وضع اصلا امکان اقدام درست و حسابی فراهم نیست.

فعلا ک دکترم بهم گفت از امشب برای یک دوره دیان استفاده کنم تا تنظیم شم.ایشالا بعدش از دکتر میخوام بهم داروی تحریک تخمدان بده.

تو این ۲ ماه نهایتا ۱۲ روز پاک بودم   

دکتربهم گفت ورزش ورزش ورزشبزرگترین دشمن تنبلی تخمدان ورزش نکردنه.منم ک انقد تنبلم ازجام تکون نمیخورم

آی گفتی.گه گاه ورزش میکنم اما جدیدا انقد اعصابم از وضعیتم خرابه ک بیخیال همه چی شدم.

نه عزیزم جنسیت برام مطرح نیست.عاخه مشکل اینجاس با این وضع اصلا امکان اقدام درست و حسابی فراهم نیست.فعلا ک دکترم بهم گفت از امشب برای یک دوره دیان استفاده کنم تا تنظیم شم.ایشالا بعدش از دکتر میخوام بهم داروی تحریک تخمدان بده.تو این ۲ ماه نهایتا ۱۲ روز پاک بودم

منم همینطور بودم مطمین باش مشکلت همون ضعف تخمدانه.باورزش وتغذیه مناسب و داروی تحریکی میشه درمان کرد.توکلت به خدا انشاله بزودی بارداربشی

😍
منم همینطور بودم مطمین باش مشکلت همون ضعف تخمدانه.باورزش وتغذیه مناسب و داروی تحریکی میشه درمان کرد.توکلت به خدا انشاله بزودی بارداربشی

اگر فضولی نباشه تو اقدامی یا باردار شدی؟

دارو تحریک تخمدان استفاده کردی؟

از دعات ممنونم.الهی آمین.ایشالا تو هم حاجت روا شی

اگر فضولی نباشه تو اقدامی یا باردار شدی؟دارو تحریک تخمدان استفاده کردی؟

فضولی چیه بابا.ن اولش تندتندپریودمیشدم خرداد پارسال رفتم دکتر.ازمایش هورمون وسونو وپاپ اسمیر گفت همه چی نرماله.بعدش دو دوره قرص مارولین جلوگیری داد گفت بخور بعدش پریودم منظم شد .بعدش گفت میخای اقدام کنی واسه بارداری گفتم باشه چون دخترم ۵سالش بود و دیدم فاصله سنی زیادم بده.گفت برات تعیین جنسیت میکنم البته یه تلاشه همه چی دست خداست.بعدش قبول کردم حدود۶ماه میشه هرماه که میرم سونو با فولیکول ریز مواجه میشم فولیکول۱۱یا۱۴یا۱۵.قراربود ماه پیش اقدام کنم که ۴تافولی۱۱و۴تافولی۱۴داشتم ک بازم قسمت نشد.حالا این ماه لترزول وکلو ومتفورمین داده بخورم این ماه اقدام کنم .توکل بخدا.انشاله این ماه فولیکولم خوب باشه

😍
2810