2777
2789
عنوان

شبکه پویا چرا اینجوری شده.؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 53 پست
خیلی بیخود شده بچه من قبلا عاشق کارتوناش بود از عید ب این طرف پنج دقیقه هم نگاه نمیکنه برنامه های مس ...

اصلا کارتوناش دیگه جالب نیس اصلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا کارتوناش دیگه جالب نیس اصلا

اخه ب بچه دوساله چه راجع ب غزه و جنگ و مرگ و میرو تظاهرات و... 

هنر داذین چندتا کارتدن ایرانی قشنگ بسازین ادب و درستکاری و یاد بچه بده 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
یادش بخیر برنامه کودک دهه شصت و هفتاد چقدر حس خوبی داشت

اصلا شاید من اخبار نبینم که جوش خونه رو نگیرع

اخرش تو پویا باید ببینم

یجوریه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اخه ب بچه دوساله چه راجع ب غزه و جنگ و مرگ و میرو تظاهرات و...  هنر داذین چندتا کارتدن ایرانی ...

نمیدونم چرا اینارو میزاره

صدا و سیما و این خزعبلات می بینید حقتونه

خب چیکار کنن بچه ها طفلک گوشی که میگن بهشون ندید 

بیرونم که امنیت نداره برن؛ اینم از تلوزیون

من خودم از اول شبکه پویا رو حذف کردم و کارتون زبان اصلی برا دخترم سفارش میدم میگیرم میریزم رو فلش میزنم به تلوزیون میبینه الان دوزبانه شده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نمیدونم چرا اینارو میزاره

شستشو مغزی گلم.. 

از الان میخوان برده بیچون و چرا بسازن ک نفهمه چ جنایتی میکنن اینا

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من با اینکه ۱۸ سالمه‌ طرفدار پر و پا قرص انیمیشنم‌ تا پارسالم‌ می دیدم حتی برنامه های پویا 😂

ولی خیلی مسخره شده‌ عملا بی‌ محتوا‌ 

تو مدرسه همینجور‌ چرت‌ و پرت‌ میکنن‌ تو مغز داداش من یه مدت این اصلا از حالت طبیعی خارج شده بود هی میگفت من فلان‌ کارو‌ کنم بعد بمیرم‌ اینقد‌ صواب‌ داره 

کلی وقت میزارم‌ که این خزعبلاتو‌ از سر بچه های فامیلمون‌ بیرون کنم 

به جاش براش انیمیشن با سانسور دانلود میکنم یا زیرنویس اول خودم میبینم بعد میریزم‌ براش 

واسه اونا مهم نیست که بچه ها سلامت روانشون‌ چی میشه فقط اگه انحراف فکری ای که میخوانو‌ درست کنن‌ اوکیه‌ 

😂 تلویزیون ما فقط وقتی روشنه که فلش‌ وصله 

..

شستشو مغزی گلم..  از الان میخوان برده بیچون و چرا بسازن ک نفهمه چ جنایتی میکنن اینا

یک میان برنامه بود درباره همدردی با کودکان مظلوم که می گفت نامه هاتون رو مثلا برای ما بفرستین.

نه شستشوی مغزی چرا؟

یک همدردی بین کودکان ایران و فلسطین رو نشون میداد.

بخاطر اتفاقاتی که این روزها داره میفته.

شبکه کودک هم سعی میکنه یجورایی همدردی رو نشون بده. 

بله واقعا دیدن اتفاقاتی که براشون افتاده ناراحت کنندس.

به هر حال در یک گوشه از جهان کلی کودک بیگناه آواره یا کشته شدن؛ بخصوص اینکه مسلمونن. حدود هزار و چهارصدتا کودک رو کشتن این نامردا. و این اتفاق واقعا دردناکه

یک میان برنامه بود درباره همدردی با کودکان مظلوم که می گفت نامه هاتون رو مثلا برای ما بفرستین. نه ش ...

ببین بچه تا سن مدرسش تموم بشه نباید راجع ب جنگ مذهب دین اموزش ببینه ولی کل محتوا پویا شده جنگ دین خون و خونریزی دغدغه بچه های زیر سن مدرسه همش شده مرگو جنگ این درسته

2810