بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف🤍
من دخترخالهام یادگرفتن بعضیا با رنگ انجام میدن بعضیا کراتین فقط درامدشون خوبه خب ازاولم زیاد خرج کردن موادای خوب و برند ،نمونه کار بی نقص واقعا درامدشون بالاست ولی من یمدت بغل کارم یادگرفتم خوب نبود برام حساسیت داشتم نتونستم ادامه بدمش هرچند از آرایشگاه ب دلایل امدم بیرون
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم میخوام بیست تومن هزینه کنم و همه وقتم رو بزارم واسه کارم به پولش احتیاجی ندارم خدا کنه بعد یک س ...
پس میگیره ، برای ماهم کم بود الان بخاطر همینه انقدر کارشون کرفت البته کم سنم هستن همه جوره تو هر تایمی کار کردن واقعا دیگم درس ادامه ندادن ، منم پشیمون شدم ازاول نرفتم دنباله ییه لاین حرفه ای و درست حسابی ،ایشالله که کارت بگیره عشقم
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
خدا کنه بگیره 🥲 من واقعا آدم منصفی هستم و نمیخوام خیلی هزینه زیادی بگیرم از بقیه بهترین و گرون ترب ...
میگیره بابا کراتیم انقدر اسونه که نگو مواد گزاریش که اسونه یه اتو کشی دو سه مرحله ای داره و ماسک و شامپو قبل کراتین چیزی نیست که مث رنگ لایت استرس بده چون موادم خارجیه دگ فقط میمونه اصول زدنش...ایشالا میگیره استرس نده به خودت❤️
چرا پشیمون شدی عزیزم شما هم شروع کن مطمئن باش میگیره من تاحالا ندیدم کسی تلاش کنه و کارش نگیر ...
من جدای اجاره شریک هم شدم ولی نگم از فضای سمی که بعضا ارایشگاها دارن خصوصا اونایی که اسم در کردن، به مشکل خوردم پولم خوردم دیگه بخودم قول دادم تا سرمایم زیاد نبود استارت نزنم ، فقط خرحمالی کردم و کارای بقیه به دوشم بود
اره متاسفانه باید خیلی خیلی زحمت بکشی تا به درآمد برسی و سرمایه هم داشته باشی
جدا زحمتش باید جای خوب و بدون حاشیه بری ، اصلا به اسم رسم نباش من اگه اول نمیرفتم جاهای بالاتر انقدر کمالگرا نبودم خیلی راحتر بودم، سیاست باید داشته باشی مث این زنا ک میبینی چجوری ده جا کار میکنن و گلیمشون ازاب میکشن اونطوری ، برا خودت باش بگو بخند اوکی باش ولی جور کسیو نکش حای کسی کار نکن، تاوان کسیو نده اصلا دیگ نمیبینمتت اونوقت سرت هم همیشه کلاهه میره یوقتا میگم اگمیرفتم این چیزارومیپرسیدم یا میدیدم ی تجربه میشد نمیرفتم سمت همچین سالنایی