2777
2789

سلام من موهای جلوی سرم خیلی نازک و کم پشته ولی پشت سرم حجم موم خوبه 

چند وقته می‌خوام کراتین کنم 

چند نفری بهم گفتند خود مواد و اتوکشی کراتین باعث ریزش بیشتر میشه 

اگه تجربه ای دارید ممنونم میشم ب اشتراک بزارید 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

کراپروتئینه انجام دادم 

اگ از ریشه اتو کشی نکنه ن موردی نداره ده روز یکبار از شامپو معمولی استفاده کن ریزش نمیگیری 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کراپروتئینه انجام دادم  اگ از ریشه اتو کشی نکنه ن موردی نداره ده روز یکبار از شامپو معمولی است ...

ممنونم عزیز جان

کار کراتین کار من عالی بود بعد یک سال با اینکه رعایت نکردم بازم لخته و فقط ریشه ها حالت داره، اما نسبت به قبل از کراتین کمی ریزش گرفتم که خب اونقدر زباد نیست که نگران کننده باشه ، بیشتر کسایی که دیدم ریزش شدید میگیرن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من خودم کراتین کردم 9ماه پیش کار و مواد طرف خوب بود تا الانم رو موهامه تا 6ماه اول هم ریزشم کم شد هم موخوره هام هم موهام سالم بود بعد 6ماه دیگه رفت فقط در حد صافی رو موهامه من که خیلی خیلی راضی بودم منتظرم دوباره پولی دستم بیاد برم دوباره کراتین کنم🥹

من خودم کراتین کردم 9ماه پیش کار و مواد طرف خوب بود تا الانم رو موهامه تا 6ماه اول هم ریزشم کم شد هم ...

کرابوتاکس یا کراپروتیینه کرده بودید؟؟؟