2777
2789
عنوان

بهترین کلینیک هایفو در تهران؟؟؟

94 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

الان یک ماه از زایمانم میگذره و پوست صورتم به شدت دچار شل شدن و افتادگی شده. زایمان برای همه اینقدر رو زیبایی اثر منفی داره؟!

پیش دکتر متخصص رفتم پیشنهاد کرد هایفوتراپی کنم. کسی تا حالا این کارو کرده؟ هزینه هایفو چقدره؟ و اینکه کجا برم؟ دکتر هایفوتراپی کی رو معرفی می کنید؟ بهترین کلینیک هایفوتراپی تهران کجاست؟

دردش تحمل میکنم اگه واقعا جواب میده. من قبل از زایمان خیلی زیباتر بودم    نمیخوام پوست صورتم افتاده و شل باشه. فقط میخوام بدونم بهترین دکتر هایفوتراپی در تهران کیه و هزینه ش چقدره که پول جمع کنم برم هایفو کنم پوستم مثل قبل کشیده بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هایفوتراپی اگه درست و اصولی و توسط دکتر با تجربه انجام بشه اصلا درد نداره. شاید هایفو در ظاهر کار ساده ای به نظر برسه اما دکتر من می گفت مثلا جهت نگه داشتن هایفو در نقاط مختلف صورت تاثیر زیادی رو این داره که درد حس بشه یا نه. فقط در یک صورت هایفو درد داره اونم اینه که ایمپلنت های دندونی داشته باشید. چون امپلنت با امواج هایفو داغ میشه و رو لثه درد ایجاد میکنه. تاثیر هایفو در لیفت پوست نسبت به روش‌هایی مثل لیفت با نخ کمتر هست اما خوبیش اینه که یک روش کاملا غیر تهاجمی هست و هیچ خطر و ریسکی نداره و حتی برای جوانسازی پوست خیلی هم خوبه چون سلول های کلاژن ساز رو تحریک به فعالیت میکنه. پزشک های خیلی خوبی برای هایفوتراپی تو تهران هست. من طبق تجربه خودم و چندتا از اطرافیان کلینیک دکتر سحر پارسا رو به عنوان بهترین کلینیک هایفو در تهران معرفی میکنم. اگه تو منطقه شرق تهران هستید آدرسش تو خیابان پیروزی هست.

https://www.dr-sahar-parsa.com/hifu/

دردش تحمل میکنم اگه واقعا جواب میده. من قبل از زایمان خیلی زیباتر بودم     نمیخوام پوست ص ...

هایفو فقط تا زمانی که پوست التهاب داره زیبا دیده میشه

تقریبا ۲ ماه زیباست

بعدش کم کم پوست به حالت قبل برمیگرده 

دکتر به من می‌گفت التهاب اولیه بعد از حدود دو هفته می‌ره و اثر هایفوتراپی روی جوانسازی پوست حدود ۳ ماه بعد کامل میشه که برای من هم همینطور بود و پوستم بعد از هایفو خیلی بهتر شد