2777
2789

سلام خانما من میخوام از مهر کار کنم میخوام سرویس مدرسه بشم لطفا اگه اطلاعاتی راجب نحوه استخدام و کار و حقوق و سختیاو غیره دارید میگید بهم بیزحمت💋

مدرسه ی بچه ما ، با آژانس ها هماهنگ و سرویس هارو از آژانس انتخاب میکنه

سختیش هم اینه که مثل یه دانش آموز ، حق تعطیلی و غیبت نداری

خوبیش هم اینه که اسفند و فروردین و خرداد که کلا سر جمع ۲۰ روز مدرسه نمیرن ، ولی شهریه کامل ۳ ماه رو میگیرن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سهریه چقدرع میدونید

شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق داره

ولی هر دانش آموزی ۵۰۰ به بالاعه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2804
چطور باید برم زیر نظر تاکسی تلفنی اطلاعی دارید

اگر قرار پر تاکسی تلفنی کار کنید این مراحل هست

اگر فقط برای سرویس مدرسه است با مدیر مدرسه صحبت کنید اما در سامانه ثبت نام کنید تا کار قانونی باشه 

2805
2801