2777
2789
عنوان

جاریم از پیشم رد شد سلام نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه تو خوبی

من ادایی نکردم خوبم 

برای مردم حرف درنیار

چرا بدت میاد کوچیک تری توقع داری اون سلام کنه 

مردم چه توقع ها دارن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چرا مثلا درگیر این موضوع هستی کاش جاری منم باهام صد سال قهر باشه،، الان پیام داده فردا میام ناهار با ...

چطوری روش میشه بگه فردا میام ناهار من گردنمو بزنن ب جاریام نمیگم میام عصر نشینی چه برسه ناهار

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

من اصولاً آدم کینه ای نیستم اینجور مواقع پیش اومده برام وایسادم یه سلام کردم و اگه حرفش با اون فرد تموم شد که احوال پرسی و اینا اگه ادامه داشت خدافظی میکنم و میرم 

خب گلم اون وایساده بود شما از کنارش رد شدین شما باید سلام میدادین

کوچیک تره سلام نداده توقع داره اون بزرگه سلام کنه

باید بیاد معذرت خواهی کنه توقع بالاست 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

هستم ولی رو مخ کسی نمیرم سرم ب زندگیمه مث بقیه جاری ها نیسم خودم یه جاری دارم الهی خدا سزاش بده

پس نگو خدا همه جاری هارو از رو زمین برداره😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چطوری روش میشه بگه فردا میام ناهار من گردنمو بزنن ب جاریام نمیگم میام عصر نشینی چه برسه ناهار

خیلی پر رو هس بخدا ازش متنفرم ولی دس بر نمیداره،، اینقدر پر رو هس که رفت هووی جاری بزرگم شد(شوهرش فوت شده) ب خاطر همون بیشتر ازش متنفرم 

واقعا سطح توقع ها رفته بالا همه چی عوض شده

خیلی زشته آدم بزرگ و کوچیکی ندونه 

خیلی زشته آدم بزرگ و کوچیکی ندونه 

عزیزم معلومه ک کوچیک تر باید سلام کنه ولی وقتی طرف تورو دیده بعد رفته با یکی دیگه سلام علیک میکنه و محل نمیذاره دیگه انگار نه انگار ک الان تو رودید بعد اسی بره بقول خودش برنه به شونش بگه سلام؟خب حداقل برمیگشت لبخند میزد تا اسی سلام کنه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
عزیزم معلومه ک کوچیک تر باید سلام کنه ولی وقتی طرف تورو دیده بعد رفته با یکی دیگه سلام علیک میکنه و ...

ببین وقتی طرف وایستاده با یکی دیگ من جاری اگ داشتم اینجوری میکرد بزرگ تر بود قطعا سلام میدادم چون من کوچیک ترم وظیفمه ولی اینک رد شی توقع کنی اون بزرگه سلام بده خیلی زشته 

2810