2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید جایی گفتی از روبوسی خوشت نمیاد یا حس صمیمیت نداره باهات شاید سرد برخود کردی باهاش..........یا حسوده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
والا هم جاری دیگه همم از من غریبه ترش تو جمع بود روبوسی کرد

پس لابد کسی پشت سرت حرف زده. چیزی به گوشش رسیده. یا تو دیدار های اخرتون ناخواسته حرفی زدی که ناراحت شده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خواهر شوهر منم ی بار اینکارو کرد با همه دست داد منو رد کرد رفت نفر بعدی  منم پاشده بودن به پا ...

اتفاقا منم جلو پاش ایستاده بودم ک روبوسی کنیم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

چرا نگیم بی اهمیت باش؟ پس چی حسوده تو هم حسود باش؟ نخیر اون حسوده تو بی اهمیت شو یعنی مثل اون رفتار کن ولی انگار اصلا برات مهم نیست کیه و چیه حالا این بهت دست نداده من یه دختر عمو حسود دارم به همه چایی میده جز من 

وا با شوهرت چه حرفی داره بزنه شوهرت چرا باهاش حرف میزنه 

نمیدونم والا کرمی درونش فعاله به بهانه چک و کار 

اخه خانم کارمند بانکن

برا مامان شدنم ی صلوات میفرستین❤️ممنون میشم😍
خواهر شوهر منم ی بار اینکارو کرد با همه دست داد منو رد کرد رفت نفر بعدی  منم پاشده بودن به پا ...

اینجور ادما فکر نکنم بشه بهشون گفت ادم

دقیقا یکبار همین بلا سر من اومد 

رفتم با خوشحالی طرف بغل کردم یک طوری که انگار با من حالم ازت بهم میخوره چیه به من چسبیدی 

حالا نه دعوایی بود نه بحثی نه چیزی 

2810