2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر نوجوان دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست
اولا اقتضا سنشه دوما تا حد امکان بهش اجازه بدین چیزای جدید رو تجربه کنه ک یه عقده ای بار نیاد خونشو ...

یادگرفتن این که محدودیت هایی هم هست چه تو خرج کردن چه بیرون رفتن هم بخشی از زندگی که باید یادبگیره

همه چیز با خوشحالی و حس خوب نیست که 

من خودم ۲۱ سالمه و سنم زیاد نیست اما مخالفم با حرفت 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب بچم گفت مامان ناراحتی اینو خریدم گفتم ناراحت نیستم خوشحالم نیستم

اون ۱۸ سال نیست که بگید چرا اینجوری میخره اون بچس فعلا و حسرتش میمونه چی میدونه از مدیریت مالی یا... خیلی چیزای دیگه بزارید بخره به موقع مدیریت مالی و ولخرج نبودن هم یاد میگیره مهم اینه شاد باشه و کیف کنه تو این دوران خیلی خوبه که عاشق لوازم تحریره نه چیزهای دیگه 

سخت نگیرید

ماهیانه بهش پول تو جیبی بده

خریدهای غیر ضروری رو با پول تو جیبی خودش انجام بده

پسرم که با پول تو جیبی هاش یا طلا می‌خره یا کتاب که در اینصورت خودمم کمک میکنم

ولی غیر اینا بخره باید کامل خودش حساب کنه

دخترم کلاس پنجم هست

ایشونم خیلی عشق لوازم فانتزی داره

تمام خریدای غیر ضروری رو موظفه با پول تو جیبی خودش بخره

فقط تو خرید کتاب و طلا کمک میکنم

دقیدار دخترم ششم هست لوازم تحریر خریدن یه جور براش تفریح روزمره شده اصلا سیر نمیشه، شلخته گی ، بی مس ...

وایی نگو انگار دختر منه

حموم به زور میره

اتاقش همیشه خدا بهم ریخته و کثیفه

مسئولیت پذیر نیست نه تو  درس نه کارای خونه نه کارای شخصی

به نظر من یه مقدار پول ماهانه بهش بدید

به عنوان مثال میگم 100 تومن

بهش بگو حالا هزینه رفت و آمد و خوراکی هات یا هر هزینه دیگه ای داره با خودت،اگر هم بتونی پس انداز کنی میبرمت خرید چیزی که لازم داری بخری

باعث میشه پول خرج کردن و پس انداز یاد بگیره ،هم اعتماد به نفس داشته باشه از اینکه می‌تونه تو مسائل کوچیک خودش مستقل عمل کنه

یادگرفتن این که محدودیت هایی هم هست چه تو خرج کردن چه بیرون رفتن هم بخشی از زندگی که باید یادبگیره ...

ببین منم نگفتم بچه رو به حال خودش رها کنه نه خیلی سخت بگیرن نه خیلی راحت بذارن هرکاری هم ک قراره اتجام بده زیر نظر خانواده باشه ( زیر نظر منظورم دخالت الکی کردن نیست) من الان ۱۸ سالمه اکثر دوستام هر روز تو ارایشگاهن یا مژه میکارن یا ناخن یا مو رنگ میکنن من میخوام برم بیرون یه ارایش ساده ک میکنم هزارتا حرف بهم میگن !!! اینه ک میگم نذارین عقده چیزی رو دل بچه هاتون بمونه ... با کاراگاه بازی در اوردن و سختگیری زیاد خانواده ها فقط دروغگو های خوبی تحویل جامعه میدن همین

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

ماهانه بهش یه مقدار پول بده 

بگو به جز غذا و فضای زندگی و هر دو سه ماه لباس و وسایل ضروری بقیه خرج و مخارج با خودته 

بزار مدیریت مالی یاد بگیره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

[QUOTE=334366130]به نظر من یه مقدار پول ماهانه بهش بدید به عنوان مثال میگم 100 تومن بهش بگو حالا هزینه رفت و آمد و ...[/QUOT

همین امروز باباش بهش ۱۵۰ داد تا شب هزارتا نقشه براش کشید کخ خرجش کنه اخرم تمومش کرد

وایی نگو انگار دختر منه حموم به زور میره اتاقش همیشه خدا بهم ریخته و کثیفه مسئولیت پذیر نیست نه ت ...

وآقا حموم و یادم رفت بگم هر وقت هم میره گربه شور میکنه میاد بیرون اصلا براش مهم نیست کسی بهش بگه شلخته یا کثیف 

پول که دستش بیاد دیگه تمومه تا خرجش نکنه ول کن نیست

اشکالی نداره. پول تو جیبی هفتگی یا ماهانه بگیره. وقتی تموم کرد باید تا موعد پول بعدی صبر کنه حتی اگه به شدت لنگ بمونه. اینجوری یاد میگیره پولش رو چجوری مدیریت کنه

اولا اقتضا سنشه دوما تا حد امکان بهش اجازه بدین چیزای جدید رو تجربه کنه ک یه عقده ای بار نیاد خونشو ...

چند سالتونه؟

واقعا تا تو جایگاه این مادر نباشید نمی‌تونید درک کنید چقدر مسئولیت بزرگیه

بچه کلاس ششم اونقدر درایت نداره 

پس هم باید گوشیش چک بشه هم بیرون رفتنش ممکنه خدای نکرده گول بخره و طعمه بشه

من دخترای ۱۴ ساله ای دیدم که با پسرا زیر درخت نمیدونم یه چیزی میکشیدن 

اگر مادذ حواسش نباشه یه بچه معتاد نصیبش میشه

این نظارت هم باید برای پسرا باشه هم دخترا

2810