2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر نوجوان دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 69 پست
منم سعى مى كنم وسايل مورد نيازشو بخرم ولى جنس خوب و فانتزى طور كه خودشم خوشش بياد و اون حس ولع خريدش ...

حس ولعشون که کم نمیشه

مثلا دختر من از لوازم تحریر فانتزی خوشش میاد 

میخواد زیاد بخره ولی چه بدرد میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم گاهی براش بخر که حسرت به دل نمونه گاهی هم نخر که پسفردا مدیریتش سخت میشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

اولا اقتضا سنشه دوما تا حد امکان بهش اجازه بدین چیزای جدید رو تجربه کنه ک یه عقده ای بار نیاد خونشو تو شیشه نکنین اگ گوشی داره مدام چک نکنید زیادی بهش گیر ندین اگ میخواد بره بیرون بیست سوالی راه نندازین مدام بازخواستش نکنین چون فقط یه دروغگو تربیت میکنین یه کلام بذارین زندگی کنه همین

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
بزار بخره ولی نه خیلی ولخرج بشه نه جوری که از خرید کردن عذاب وجدان بگیره من خودم عاشق خریدم حالمو خ ...

امشب بچم گفت مامان ناراحتی اینو خریدم

گفتم ناراحت نیستم خوشحالم نیستم

بهترین کار اینه بهش ماهانه پول بدید 

لوازم ضروری و نت و کتاب که نیاز هست حتما رو خودتون بخرید اما هر چیز غیر ضرور و اضافه رو خودش پولاشو مدیریت کنه و بخره مثل همین هایلایتر 

یا. میگیره مدیریت کنه این طور 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
حس ولعشون که کم نمیشه مثلا دختر من از لوازم تحریر فانتزی خوشش میاد  میخواد زیاد بخره ول ...

درسته اين بده كه وسايل غير نياز بخرن ،بايد  ى جورى صحبت كنى و متقاعدش كنى 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
شما چه رفتاری باهاش داری من خودم تا چیزی رو نیاز نداشته باشم نمیخرم

دختر منم پنجم هست دوست داره خرید کنه ولی ما اجازه نمیدیم چون واقعا اگر هر روز بریم مغازه اصلا هیچ پولی نمیمونه برامون.اگر چیزی رو بخواد میگم بزار به وقتش خودم میگیرم و خداروشکر بهتر شده

2810