2777
2789
عنوان

توروخدا کیا سردرد طولانی مدت بدون دلیل داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 102 پست
الان دیگه میری اینجوری نمیشی توروخدا؟؟؟ببخش زیاد میپرسم خواهر....

خواهش میکنم عزیزم. الان کمتر شده اما میگم من نباید سردی بخورم .چندشب پیش جایی بودیم یه بشقاب اش خوردم چنددقیقه بعدش سردرد شدم و بیحال شدم

من خواهر شوهرم چندسال اینجور بودش قرص اعصابم میخورد دیگه وقتی باردار شد قرص نخورد و کاملا خوب شد الا ...

خداروشکر. ایشالا که شما هم خوب بشی عزیزم.

شما چندوقته درگیر این مشکل هستین؟

پرسیدی دوستم بهتر شده یا نه چندوقته فرصت نکردم باهاش صحبت کنم اما بهتر بود اخرین باری که حرف زدیم.گفت دکتر گفت حتی اگر خوب شدی داروتو کامل مصرف کن. وقتایی هم که عصبی میشد و استرس داشت سرگیجه ش بیشتر میشد و خالت تهوع هم میگیرفت.

شما هم حتما داروتو کامل مصرف کن. نمک نباید زیاد مصرف کنی.

نمک دریا هم مصرف کن از عطاری ها بگیر.

فست فود نخور. کنسرو و غذاها و خوراکیاهای کارخونه ای هم نخور هرچی سالم تر غذا بخوری برات بهتره.

سردیجات هم رعایت کن شاید این مورد هم مثل من برات تاثیر داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم گاهی باز گوشم درد میگیره مثل قبل

مثلا امشب باز گوشم درد گرفته. به خاطر شرایطم خوابم منظم نیس. زود عصبانی میشم و وقتی عصبی میشم باز دردایی که داشتم شروع میشن. امشب باز گوشم درد میکنه

ایشالا که شما هم هرچه زودتر خوب بشی عزیزم و مشکلت مثل من نباشه. با همون داروت مشکلت حل بشه.

اگر خواستی بگو اون نسخه ی دکتر طب اسلامی رو بذارم 

الانم گاهی باز گوشم درد میگیره مثل قبل مثلا امشب باز گوشم درد گرفته. به خاطر شرایطم خوابم منظم نیس. ...

مرسی خواهر خدا خیرت بده ‌‌...من هی بتونم بتونم راحت خونه فامیل برم و مهمونی بدم آرامش میگیرم....

چرا؟

چی چرا عزیزم؟

اینکه میگن قرث اعصاب باعث اعتباد به قرص میشه خیلی درست نیست.اگه زیرنظر پزشک متخصص مصرف و قطع بشه خیلی ترکش سخت نیست

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست

منحدود بیست ساله دائم سردرد دارم... تقریبا هر دو سه روز ژلوفن میخورم ... نگرانم این ژلوفنا داستان نش ...

رفتی دکتر برای سردردات؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
منحدود بیست ساله دائم سردرد دارم... تقریبا هر دو سه روز ژلوفن میخورم ... نگرانم این ژلوفنا داستان نش ...

رفتین دکتر؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم