2777
2789
عنوان

توروخدا کیا سردرد طولانی مدت بدون دلیل داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 102 پست
خوب واقعا خوب شدید توروخدا؟؟الان راحت میتونی توی جمع ومهمونی بری؟

الان از قبل بهترم عزیزم اما کاملا نه. فک میکنم به خاطر عوارض داروهای اعصاب هست. مثلا کنار گوشم اگر بچه جیغ بزنه یا صدای بعضی وسایل که ازاردهنده ست مثلا سوت اینا باعث میشه گوشم و اعصابم اذیت بشه .

باید تغذیه م رو  حتما رعایت کنم

ببین من اون تایم شمال زندگی میکردم از تهران که بزرگ شده بودم رفتم تو اب و هوای سرد و تر اون موقع سردی و گرمی برام مهم نبود همه چی مثل قبل میخوردم اما طب سنتی بهم گفت سردی به بدنت غالب شده شش سال اونجا زندگی کردم یه سر  مشکلات هم داشتم به خاطرش تپش قلب اول گرفتم بعدش هم گوش درد و سردرد و سرگیجه

الان از قبل بهترم عزیزم اما کاملا نه. فک میکنم به خاطر عوارض داروهای اعصاب هست. مثلا کنار گوشم اگر ب ...

مگه چند مدت دارو اعصاب خوردی؟؟الان شما راحت مهمونی و بازار اینا میری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من پیامام طولانی شد اما بخون چون میخوام ببینم مشکلاتمون مثل هم هست یا نه. 

من افت فشار هم داشتم یه مدت هفته ای یه سرم و امپول تقویتی میزدم بعدا چندوقت دقت گردم دیدم وقتی سردی میخورم فشارمم میوفته یه حالت سرگیجه هم پیدا میکردم دقیق نمیتونم حالمو توضیخ بدم چجوری بودم.

خلاصه کنم سردی نباید مصرف کنم. مثلا خیار.هندونه.ماهی. ماست و شیر خیلی کم. 

مرغ با ادویه های گرم بعدش هم خرما و زیتون حتماا باید بخورم.

یه دمنوش هم هست گرمیه چون مخصوص معدست و منم مشکل معده هم پیدا کردم. حتما بعد از سردی خوردن اینو میخورم خواستی اونم جدا بگم

الان از قبل بهترم عزیزم اما کاملا نه. فک میکنم به خاطر عوارض داروهای اعصاب هست. مثلا کنار گوشم اگر ب ...

توروخدا میشه راهنماییم کنید...شما چند مدت طول کشید که خوب شدید واینکه باردار شدید مشکلی نداشتید؟؟من میترسم میگم خدایا بارداری بدتر نشم نتونم

ببخشید من پیامام طولانی شد اما بخون چون میخوام ببینم مشکلاتمون مثل هم هست یا نه.  من افت فشار ...

نمیدونم من فشار گرفتم اکثرا نرماله...اما ازخیلی ها پرسیدم اطرافیان گفتن مایع گوش تکون خورده چندسال درگیرش بودیم وخود به خود خوب شده افت فشار وتپش قلب اینام داشتن..

ببخشید من پیامام طولانی شد اما بخون چون میخوام ببینم مشکلاتمون مثل هم هست یا نه.  من افت فشار ...

توروخدا نگفتید که شما الان راحت همه جا میری؟؟واینکه نسبت به اوایل خوب شدید و آیا بارداری حال آدم بدتر نمیکنه

مگه چند مدت دارو اعصاب خوردی؟؟الان شما راحت مهمونی و بازار اینا میری؟

در حد چندماه. سه یا شایدم چهار ماه فک کنم البته میگن باید حداقل یه سال داروی اعصاب بخوری تا جواب بذه اما من چون شهر غریب دور از خانواده بودم و یه بچه کوچیک داشتم نمیتونستم بخورم چون همش خواب اور هم بود و بی حس و حال میشدم حتی نمیتونستم یه غذا هم درست کنم از نظر روحی هم خیلی منو بهم ریخت یعنی حالم خرابتر شد

در حد چندماه. سه یا شایدم چهار ماه فک کنم البته میگن باید حداقل یه سال داروی اعصاب بخوری تا جواب بذه ...

منم چندروز خوردم بدترم کرد نخوردم دیگه ترسیدم گفتم عادت نکنم....

نمیدونم من فشار گرفتم اکثرا نرماله...اما ازخیلی ها پرسیدم اطرافیان گفتن مایع گوش تکون خورده چندسال د ...

اگر فقط به خاطر مایع گوش هست فک کنم باید دوره ی داروش رو کامل کنی قرص بتاهیستئین معمولا میدن

اگر فقط به خاطر مایع گوش هست فک کنم باید دوره ی داروش رو کامل کنی قرص بتاهیستئین معمولا میدن

اره منم بتاعیستین واکتو سرک دادن می‌خوردم اما من چندروز فکر کنم ده دوازده روز می‌خوردم دیگه گفتم فایده نداره نمی‌خوردم.

توروخدا نگفتید که شما الان راحت همه جا میری؟؟واینکه نسبت به اوایل خوب شدید و آیا بارداری حال آدم بدت ...

نوشتم عزیزم سردرد و سزگیجه م از قبل بهتره خداروشکر. ولی حال روحیم نه بعد از قرصای اعصاب اینطوری شدم. اره میتونم مهمونی برم.  اتفاقا اگر مشکل روحی هم داری هرچی بیشتر تو جمع باشی برات بهتره 

شما فقط سردرد داری یا حال روحیت هم خدای نکرده بده؟

الان سرگیجم کمتر شده بیشتر سردرده انگار سروگوشم رو فشار میدن میسوزه ازداخل

نوشتم عزیزم سردرد و سزگیجه م از قبل بهتره خداروشکر. ولی حال روحیم نه بعد از قرصای اعصاب اینطوری شدم. ...

راستش من میترسم میگم میرم داخل جمع اینا سردرد نشم یا گیج نشم بیفتم آبروم بره....حال روحیم اگر این سردرد وگیجی نباشه خوبم....

توروخدا نگفتید که شما الان راحت همه جا میری؟؟واینکه نسبت به اوایل خوب شدید و آیا بارداری حال آدم بدت ...

بستگی به بارداریت داره خوابت کم نباشه. تغذیه ت هم خوب باشه خیلی تاثیری نداره. اما بعد زایمان چون شب بیداریت زیاد میشه باز سردرد شروع میشه

2810