2777
2789

من استراحت مطلقم مجبورم خونه خودم بمونم هرزگاهی که حوصلم سر میره چند روز میرم خونه مامانم یا مادرشوهرم 

مامانمینا همش اینوراونور مهمونن تو فامیلم چند نفر آبله مرغان گرفتن باز رعایت نمیکنن هی برا مهمونی افطاری جمع میشن 

۵ روز موندم خونه ی مامانم تو این ۵ روز سه روزشو مهموم بودن شوهرم موند پیشم که تنها نباشم حالا از طرفیم چون آبله مرغان نگرفتم میترسم میام خونه خودم یا خونه ی مادرشوهرم مامانم ناراحت میشه که خونه ی ما نمیای 

من واقعا میترسم اونام اصلا مراعات نمیکنن 

چیکار کنم؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو دکتر گفته استراحت مطلق باشم

میدونه اسطراحت مطلقم میگه یعنی بیا یه مدت بمون خونم ازت مراقبت کنم 

اما با این شرایط بیماری و ابله مرغان فقط گشت گذار و مهمونین 

بعضی وقتا از شوهرم خجالت میکشم اونقد که مادرشوهرم مراعاتمو میکنه مادرم اهمیت نمیده

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
چرا استراحت مطلقی ؟

خونریزی داشتم

تا مهمونی ها تموم بشه یا بمون خونه خودت یا مادرشوهرت  ذهنت رو درگیر نکن  استراحت خودش ...

از مادرشوهرمم خجالت میکشم از عید خونشون بودم الان سه روزه اومدم خونم هی زنگ میزنه پاشو بیا اینجا بهت برسم 

با اینکه خونه حوصلم سر میره و وحشتناکه اما نمیخوام برم 

نرو عزیزم مجبورت ک نکردن همون تو خونه ات شوهرت ازت مراقبت کنه

اره باید همینکارو بکنم اما تو خونه موندم وحشتناکه فک کن فقط دراز کشیدم به سقف نگا میکنم اصلا به پهلوهام نمیتونم بخوابم

از مادرشوهرمم خجالت میکشم از عید خونشون بودم الان سه روزه اومدم خونم هی زنگ میزنه پاشو بیا اینجا بهت ...

خدا رو شکر کن 

خدا برات حفظشون کنه الهی 

انقد نعمت اطرافت هست و شما نگران آبله ای 

من مطلق بودم 

بدترین شرایط رو اطرافیان برام فراهم کردن 

یک نفر نگفت یک تخم مرغ ببرم براش 

بچه ۶ ساله برام تخم مرغ آب پز میکرد از گرسنگی که داشتم 

همه تنهام گذاشتن 

خیلی گریه میکردم 

شوهرم کارش زیاد بود زبونبسته

بچه جارو میکرد 

ظرف میشست 

چیزی میداد دستم 

خدا رو شکر گذشت 

اما من از دست بعضی ها چنتا از موهام سفید شد 

چون خودم همیشه برای اطرافیان بدو بدو کردم 

تو بارداری 

بچه داری 

همیشه کنارشون بودم 

از داشته هات راضی باش عزیزم 

خدا رو شکر کن 

از بارداری لذت ببر 

خونه مادرت نشد الحمدالله که خونه مادرشوهر جایی داری بری 

میگذره به امید خدا 

از همه چی مهمتر روحیه ت هست 

خدا رو شکر کن  خدا برات حفظشون کنه الهی  انقد نعمت اطرافت هست و شما نگران آبله ای  ...

واقعا شرایط سختی هست 

خیلی خوشحالم که اون دورانو به پایان رسوندی 

ولی ادم ته دلش از مامانش انتظار بیشتری داره 

من تا حالا ابله مرغان نگرفتم اگه خدایی نکرده بگیرم یعنی بچه رو باید از دست بدم بخاطر همین خیلی نگرانم

اره باید همینکارو بکنم اما تو خونه موندم وحشتناکه فک کن فقط دراز کشیدم به سقف نگا میکنم اصلا به پهلو ...

کتاب بخون

پادکست گوش بده

عکس بگیر از خودت و خریدای نی نی و اتاقش و کلیپ درست کن..

🌸
واقعا شرایط سختی هست  خیلی خوشحالم که اون دورانو به پایان رسوندی  ولی ادم ته دلش از ماما ...

انشالله برای شما هم به خوبی تموم میشه و میوه دلت رو بغل می‌کنی 

زیر سایه پدرومادر عاقبت بخیر باشه