2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میخوای ببریش چه علائمی داره 

والا دخترم ۳۰ روزشه روز دوم مرخص شدنی گفتن صدای اضافه داره بعد به خاطر زردی بستری شد ۴ روز دوباره باز بستری شد برای زردی ۴ روز دیگه سوفل قلبی داشت همون صدای اضافه بعد روز چهارم دکتر گفت صدای انچنانی نیست روز پنجم یه دکتر دیگه مرخص کردنی چیزی نشنید گفت نیست دوباره اومدیم زردی رفت بالا بردیم روز ششم یه دکتر مرد که قبلا گوش داده بودن گفت صدا خیلی خیلی کم شده بعد فرداش روز هفتم و هشتم دکتر دیگه مرد بود اونم گفت قطع شده صدای اضافه روز نهم مرخص کردن اومدم خونه دو باره دو روز بعد دکتر چیزی نشنید و نوشت ضربان قلب طبیعی هست یعنی روز ۱۳ کلا سوفل قطع شده بود الان من وسواس گرفتم گریه مسکنه بالای لبش پر رنگ تر میشه میرم گوگل میبینم دست و پاش کمی سردش بشه بشورمش یا لباس تنش نباشه یا کم باشه و گریه کنه دست و پاش کبود میشه کم رنگ البته من استرس شدیدی گرفتم همش فکرم خرابه چه کنم 

اکو اشعه تداره اگر لازمه حتما ببر معطل نکن هر شهری هزینه ها فرق داره اصفهان تو مطب از ۸۰۰ هزار تومن ...

برای اشعه نپرسیدم من خواستم ببینم پیش چه دکتری ببرم راحت و سریع وقت بده و اکو کنه تو مطب دلشوره دارم فقط تهرانم هستم 

برای اشعه نپرسیدم من خواستم ببینم پیش چه دکتری ببرم راحت و سریع وقت بده و اکو کنه تو مطب دلشوره دارم ...

وواقعا تهران رو نمی دونم اگر اصفهان بودی بهترین دکتر های قلب اطفال رو بهت معرفی می کردم ولی تهران بلد نیستم 

وواقعا تهران رو نمی دونم اگر اصفهان بودی بهترین دکتر های قلب اطفال رو بهت معرفی می کردم ولی تهران بل ...

ممنونم عزیزم گلم توضیحات بالا رو میخونی ببینی من استرس الکی گرفتم سوفل قطع شده 

والا دخترم ۳۰ روزشه روز دوم مرخص شدنی گفتن صدای اضافه داره بعد به خاطر زردی بستری شد ۴ روز دوباره با ...

مممکنه که سوراخ کوچک بوده که بسته شده باشه چون معمولا نوزاد ها این مشکل را دارند و بعد خود به خود حل میشه اما اکو بهتر بری که استرست از بین بره 

مممکنه که سوراخ کوچک بوده که بسته شده باشه چون معمولا نوزاد ها این مشکل را دارند و بعد خود به خود حل ...

من اکو قلب جنین هم تو بارداری ۱۸ هفته رفتم و اوکی بود همه چی ولی به نظر شما مشکلی بود سوفل قلبی یا هنون صدای اضافه امکان داشت خوددبه خود قطع بشه چون دکتر هم نوشته بود در صورت ادامه سوفل که بعد روز هفتم کلا صدایی نشنیدن دکتر ها 

مممکنه که سوراخ کوچک بوده که بسته شده باشه چون معمولا نوزاد ها این مشکل را دارند و بعد خود به خود حل ...

بعد دست و پای بچه موقع تعویض پوشک و سرد شدن کمی کبود میشه گرمش میکنم درست میشه 

بعد دست و پای بچه موقع تعویض پوشک و سرد شدن کمی کبود میشه گرمش میکنم درست میشه 

نه مشکلی نیست  چون بدن نوزاد ضعیف هست این طوری میشه اما اگر به نظر من بهتره همه بچه ها بعد از به دنیا اومدن اکو بشند تا اگر مشکلی هست زود رفع بشه 

نه مشکلی نیست  چون بدن نوزاد ضعیف هست این طوری میشه اما اگر به نظر من بهتره همه بچه ها بعد از ب ...

فدای شما بشم من مرسی عزیزم اخر شبی کمی اروم شدم 🙏🙏

والا دخترم ۳۰ روزشه روز دوم مرخص شدنی گفتن صدای اضافه داره بعد به خاطر زردی بستری شد ۴ روز دوباره با ...

خب نوزاد همینجوری گریه میکنه لبش کبود میشه. بچه منم یبار یه دکتر گفت صدای قلب اضافه داره بعد یه کارت داد گفت ببر اینجا اکو بده منم نبردم چون قبل اون دکتر زیاد برده بودم هیشکدوم نگفتن صدا داره. دیگه گفتم یا دکتر اشتباه شنیده یا داره مشتری می‌فرسته واسه همکارش 

خب نوزاد همینجوری گریه میکنه لبش کبود میشه. بچه منم یبار یه دکتر گفت صدای قلب اضافه داره بعد یه کارت ...

واقعا کبود میشه منم استرسی داشتم داغون میشدم همون سوفل باشه همون صدا از بین میره چیزی نباشه برای دختر منم از روز هفتم کامل چند تا دکتر نشنیدن خوب یعنی مسئله ای نیست خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی 

خب نوزاد همینجوری گریه میکنه لبش کبود میشه. بچه منم یبار یه دکتر گفت صدای قلب اضافه داره بعد یه کارت ...

بعد عزیزم چیزی بود صدای اضافه قطع نمیشد درسته ؟؟؟