2777
2789

آره خیلی زیاد خصوصا دفعه اول

جوری که گفت بابا یکم آروم باش تو استرس گرفتی بچه خودشو جمع کرده

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدنذرمیکردم که نگو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من الانم که باردار نیستم میرم سونو برای کیستم هر دفعه استرس دارم😑

باز خوبه تو میری و استرس داری.  من چندتا مشکل جدی دارم انقد وحشت دارم ولی از استرس نمیتونم برم.  میترسم بگه سرطانه.  مشکلاتمم البته خیلی جدیه

باز خوبه تو میری و استرس داری.  من چندتا مشکل جدی دارم انقد وحشت دارم ولی از استرس نمیتونم برم. ...

دیگه عزیزم بدن و سلامتی آدم مهمه باید پیگیری بکنی که خطرناک نشه

مشکل آدم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نه من استرس ندارم خیلیم خوشحالم وقتی میرم سونو همه چیه نی نی مو میدونم

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
خیلی دلم میخواد برم.  باورت میشه قبل این تاپیک داشتم گریه میکردم به همین خاطر

حتما برو گلم

نترس همه چیز که قرار نیست سرطان باشه

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خیلی دلم میخواد برم.  باورت میشه قبل این تاپیک داشتم گریه میکردم به همین خاطر

تا کی میخوای با استرس کنار بیای

تا کی میخوای بلاتکلیف باشی یا مریضی یا نه

مرگ یه بار شیون هم یه بار

خیلی بده بلاتکلیفی عین برزخ میمونه زودتر از این برزخ بیا بیرون

معجزه کن صبر مرا