تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
باید بری دکتر با دعا و اینا کارت راه نمیفته چون باید بررسی بشه ببینن مشکل از کجاست
چرا میفته من چندسال پیشم ترسیدم کاملا بیحس شدم هر دکتری رفتیم گفت سالمی یه اقایی بود که فوت کرده اومد دعانوشت گفت جن رفته توبدنت چند روزهخوب شدم بازم اونطوری شدم😔