2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که تمایل دارند تاپیکشون حذف نشه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 60 پست
خانوم تهرانی اگر یک نفر توهین کرده چرا تمام تاپیک حذف میشه , نهایت نینی یار ها  میتونن همون پست توهینی رو حذف کنند و به اون کاربر تذکر بدن

متاسفانه نمیشه چون حذف یک پست برابر میشه با حذف پستهای دیگری که در حمایت به اون پست ایجاد شده و مشکل این است که ریپلای شده ها دیگه حذف نمیشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا یه توضیحی میدین چرا رنگ سایت رو از سفیدی در نمیارین و گزینه حذف توسط خودمون رو ایجاد نمیکنین؟ممنون

رنگ رو تغییر میدیم یک سری از اصلاحات قرار است با هم اعمال بشه برای همین پابلیش تغییرات کمی طولانی شد

رنگ رو تغییر میدیم یک سری از اصلاحات قرار است با هم اعمال بشه برای همین پابلیش تغییرات کمی طولانی شد

ممنون ایشالا به زودی امكان حذف تاپیك و تغیر رنگ و فونت ایجاد بشه 

ماشالله🌸💗🎀

خانوم تهرانی خواهش میکنم این تغییرات رو زودتر انجام بدید , الان که به تاپیک ها و پستها نگاه میکنی میبینی اکثرا کاربرهای ورودی ۹۶ هستند که نظرشون رو مینویسن و اکثر قدیمی های سایت خیلی کمتر مینویسند چون بسیار ناراحت و دلخور  هستند , لطفا زودتر

خانوم تهرانی خواهش میکنم این تغییرات رو زودتر انجام بدید , الان که به تاپیک ها و پستها نگاه میکنی میبینی اکثرا کاربرهای ورودی ۹۶ هستند که نظرشون رو مینویسن و اکثر قدیمی های سایت خیلی کمتر مینویسند چون بسیار ناراحت و دلخور  هستند , لطفا زودتر

داریم تلاشمون رو میکنیم که به زودی انجام بشه

خانوم تهرانی فقط یک در خواست دیگه,  

وقتی که نقل قول میکنیم اسم کاربری که ازش نقل قول شده دیده نمیشه و باید کلی به عقب برگردیم تا بتونیم ببینیم چه کسی این حرف رو زده , اگر ممکنه  این امکان رو هم فراهم کنید تا اسم صاحب پست هم بالای نقل قول دیده بشه

خانوم تهرانی فقط یک در خواست دیگه,  وقتی که نقل قول میکنیم اسم کاربری که ازش نقل قول شده دیده نمیشه و باید کلی به عقب برگردیم تا بتونیم ببینیم چه کسی این حرف رو زده , اگر ممکنه  این امکان رو هم فراهم کنید تا اسم صاحب پست هم بالای نقل قول دیده بشه

جایی که فلش زدم رو ببینید بزنی روش میبره شما رو به پست اصلی کاربر

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خانوم تهرانی فقط یک در خواست دیگه,  وقتی که نقل قول میکنیم اسم کاربری که ازش نقل قول شده دیده نمیشه و باید کلی به عقب برگردیم تا بتونیم ببینیم چه کسی این حرف رو زده , اگر ممکنه  این امکان رو هم فراهم کنید تا اسم صاحب پست هم بالای نقل قول دیده بشه

نظر شما رو حتما میدم به بچه های فنی تا بررسی بشه

من به بچه های نی نی یار گفتم از این به بعد تاپیکهایی که داخلش توهینی صورت نگرفته باشه رو حذف نکنند

خانم تهرانی تاپیک منم توهین نداشت ولی هم نی نی یار تذکر دادن هم حذف شد فقط به جای روحانی به خاتمی تبریک گفتم اونم نه نتانیاهو بود نه ترامپ این حجم از سانسور و حذف واقعا بی انصافیه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

خانم تهرانی عزیز یه مشکل دیگه ای هم داره سایت وقتی یه پست میذاری و میخای حذفش کنی میره صفحه ی اول اون تاپیک این مشکلم برطرف کنید سپاس

بهشت از همون جایی شروع میشه که به خدا اعتماد می کنی   سوره هود آیه۲۳ 
2810