2777
2789
یه سره تهوع ، کمی درد پریودی ، همه جور خوراکی‌میخورم فقط از غذا بدم میاد چه درست کردن چه خوردن

دختره

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این سوالا جواب بده تا بگم  از مرغ خوشت میاد یا نه؟  هاله دور سینه ات چه رنگی شده قهوه ...

مرغ  دوست دارم ، سینه روشن شده ، صورتم صافه ، خوابالو نیستم

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
مرغ  دوست دارم ، سینه روشن شده ، صورتم صافه ، خوابالو نیستم

دختره عزیزم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
به احتمال بالا پسره 

سینه تیره بشه پسره

اگه از مرغ بدت بیاد پسره 

این برعکسشه

عاشق دخترم ، یه دختر هم دارم 

عزیزم خداحفظش کنه 

همه این علائمو دارم من 😐😐ولی نمیدونم چرا مجردم😐😂

علائم نگفتم که از یه سری چیزا پرسیدم خوشش میاد یا نه و رنگ هاله سینه اش

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y