2777
2789
عنوان

خواب الودگی حین درس خوندن کنکوریم

159 بازدید | 29 پست

سلام صبح بخیر . من صبح ساعت 6 از خواب پا میشم مشکلی هم ندارم ساعت 7 ک میخام بخونم ی کلمه نمیره تو مخم و خوابم میگیره دقیق ی ساعت میخابم باز . اگه هم دیر تر پاشم باز هم ای روند ی ساعت خواب بعد بیداری رو دارم

میشه بگید چیکار کنم ک خوابم نبره از قهوه هم بدم میاد شنیدم ک خوبه

مرسییی 

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب سرد بزن صورتت 

چقد اب بزنم فایده نداره انگا مخم برا ی ساعته کوک شده

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
چند خوابت نمیبره؟ ۹ پاشو روزی ده دقیفه کمش کن

مامانم ی چیز میگه اگه از 9پاشم حالا اگه بخام توضیح بدم خو هیچییی دیگهه

منم همینطوریم  شیش و نیم پا میشم میخونم تا هشت و نیم بعدش  یساعت میخوابم باز پا میشم درس م ...

شاید. راستش دیگه انگیزه ندارم همش میگم وقت هست واقعا اذیت شدم دیگه

ینی میگ باید زود پاشی؟

اره میگه باید زود پاشینی بخونی کنکور بیاری چون تنها راه خوشبختیت همینه

هر وقت درس میخونی، یکمی بینش استراحت کن. مثلا نیم ساعت  پاشو یه چیزی بخور، یکم راه برو تو اتاق ...

چشم مرسی عزیز

2810