2777
2789
عنوان

این پسره چرا همچین میکنه

235 بازدید | 20 پست

با یه پسری به قصد ازدواج داریم آشنا میشیم هنوز شناخت کافی نداریم 

بعد امروز ک دیدمش گفت به مامانم گفتم دارم میام تو رو ببینم 

بعد من گفتم مگه گفتی بهشون گفت آره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد تازه اصرار که بیا بریم خونمون ناهار

خب بد نیست ک

دوست نداشتی

ناهارو نرو ولی

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بد نیست ک دوست نداشتی ناهارو نرو ولی

عه سلام خوبید اتفاقا امروز به یادتون بودم خیلییییی وقت بود که نبودید امروز اومدید؟ فکر کردم کلا رفتید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
کاش فقط مامانش بوووود عکسمو به کل خانواده اش نشون داده  شرف نزاشته برام 🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑

عزیزم قصدش خیلی جدیه و انگار خیلی از شما خوشش اومده

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

خوب ابنجور ادما با مادرشون رو راستن، و مادرشون مهمه براشون و همچنین اگر مادر ازت خوشش بیاد میان خواستگاری البته بایده مخ پسرو بزنی و خودتو ب مادرش ثابت کنی ولی هر گز اشتباه نکن!

خب بد نیست ک دوست نداشتی ناهارو نرو ولی

نرفتم. ولی خیلی تعجب کردم یعنی میشه گفت اصلا باور نکردم گفتم شاید داره الکی میگه به مامانم اینا گفتم 

ولی زنگ زد جلوم ب مامانش گفت بیارم ناهار مامانشم میگبت آره بیار ببینمش 😑😑😑😑😑

خوب ابنجور ادما با مادرشون رو راستن، و مادرشون مهمه براشون و همچنین اگر مادر ازت خوشش بیاد میان خواس ...

نمیدونم والا 

میگفت عکستو به بابام نشون دادم بابام برگشته میگه هاا این عروس منه 😐😐😐

اخه خانواده خودم سخت گیره من اصن باور نمیکنم حرفشو میگم نکنه الکی داره اینجوری میگه

نمیدونم والا  میگفت عکستو به بابام نشون دادم بابام برگشته میگه هاا این عروس منه 😐😐😐 اخه خا ...

شاید الکی بگه ببرت خونهبنظرم باید اول مادرشو یجای مطمئن دید و به پسره بگو مادرت منو دعوت کنه به ناهار بعد تو برا مادرش دلبری کن😂

2810