آخه مشکل اینه که طرف بچه هم داره. یه پسر 15 ساله!!
نباید با این شرایط بره خواستگاری یه دختر مجرد که تجربه ازدواج نداشته
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتی مجرد هم بود اون آقا و بچه هم نداشت، باز هم تفاوت سنی زیادی داشتند...
آره دقیقا
ببین این آقا 27 سالش بوده که بچش به دنیا اومده
اگه 26 سالگی هم زن گرفته باشه، اون دختر خانم 14 سالش بوده اون زمان!! 14 سالگی که سن ازدواج نیست
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
چرا نمیگی چه دختر قوی ای ؟؟؟ چرا باید کسی که یه بچه به این بزرگی داره اشتها به لین بزرگس داشته باشه ...
قوی بودن فرق داره با درست و با احترام حرف زدن
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂