2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نشدن؟ اروقم میزنن شوهرتون؟ دکتررفتن

کامل بگم طولانیه اما میگم...

ببین همسرم مهر ماه کرونای گوارشی گرفت(ب گفته دکترها!!)بعداز اون روزه خوش رو ندید.علائمی ک داره.سنگینی،ورم،آروغ،بی اشتهایی،درد،سوزش،اسید معده ی بالا...

آندوسکوپی و سی تی اسکن داد....

تشخیص دکتر یه ورم شدید در کاردیا(محل اتصال مری و معده).داروی ضد اسید و آرام بخش و کلی داروی ریز و درشت خورد و میخوره....

۱۴ کیلو وزن کم کرده...

پرهیز غذایی شدید داره.مراعات نکنه ک واویلا میشه.غذاش میشه اندازه بچه دو ساله دقیقاااا.اما مراعات کنه بهتره...

طب سنتی میگه علت ورم معده سردیه معده هست اما اگه بخاد گرمی بخوره اذیت میشه.

آخرین دکتری ک رفتیم تشخیصش پولیپ معده بود.گفت تا اردیبهشت دارو بخور اگر خوب نشدی بیا آندوسکوپی مجدد و برات برش دارم پولیپ رو

کامل بگم طولانیه اما میگم... ببین همسرم مهر ماه کرونای گوارشی گرفت(ب گفته دکترها!!)بعداز اون روزه خ ...

انشالله همسرتون حوب شن

ببخشید همسرشمام اروق و گازمعده میامد ت گلوشون؟ مقلا ازوق ریز ریزمیادکامل نیست

حالا رژیمش چطوره.اینایی ک مینویسم رو نمیخوره...میوه و سبزیجات خام ب هیچ وجه نمیخوره.ادویه جات نمیخوره.فقط زرد چوبه و زعفران چاشنیه غذاهامه.رب گوجه و سس گوجه و کلا گوجه ممنوعه(کلا گوجه خیلی اذیت کنندست تو ورم معده).چایی ،قهوه،کاکائو منعه...

دمنوش نعنا،هل،گلاب رو جایگزین چایی کرده...کمپوت سیب میخوره.پیاز خام هم ممنوعه.کلا خام خواری ممنوع

انشالله همسرتون حوب شن ببخشید همسرشمام اروق و گازمعده میامد ت گلوشون؟ مقلا ازوق ریز ریزمیادکامل نیس ...

ممنون عزیزم همچنین شما...دکتر رفتی؟؟عاروق بلند و ناجور.الان پرسیدم میگه ی عاروق میزنم حس تخلیه دارم.