2777
2789
عنوان

شکم درد اوایل بارداری

85 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

من از دیروز شکم دردم دارم 

یعنی  اوایل ک فهمیدم باردارم درد داشتم چند روز کمتر شد 

از دیروز دوباره شروع شد 

دردش خیلییی زیاد نیست 

مثل درد پریودی تقریباً 

طبیعیه؟

الان ۸ هفته م

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره طبیعیه انجیر بخور یبوست اذیتت نکنه

یعنی فردا دکتر نرم بخاطر شکم درد؟

نمیدونم چرا یهو استرسی شدم 

دکتر شیاف داد بهم گفت اگه خیلییی درد داشتی یا لک شدی استفاده کن

لک نشدم  

دردمم اونقدر شدید نیست

اما شیاف گذاشتم الان 

سونو دادم ساک تشکيل شده  پنجشنبه واسه قلب باید برم

عزیزم همون موقع که برای قلب رفتی به دکتر بگو علائمت اگه آزمایش تازه ای لازم باشه میگه انشاله به سلامت بگذرونی این دوران قشنگو نگران هیچچچی نباش و اصلا استرس نداشته باشه که بدترین چیزه تو این دوران

عزیزم همون موقع که برای قلب رفتی به دکتر بگو علائمت اگه آزمایش تازه ای لازم باشه میگه انشاله به سلام ...

ینی فردا نرم دکتر؟

سرچ هم ک کردم اکثرا میگفتن طبیعیه...نمیدونم 

قربونت برم مهربونم ممنونم

ینی فردا نرم دکتر؟ سرچ هم ک کردم اکثرا میگفتن طبیعیه...نمیدونم  قربونت برم مهربونم ممنونم

نه اگه درد شدید نیس جای نگرانی نیست بالاخره هورمونها تغییر و تحول میشن من خودم اونطور علایم نداشتم ولی دیدم نظرات که ظاهرا طبیعیه نگران نباش 

یعنی فردا دکتر نرم بخاطر شکم درد؟ نمیدونم چرا یهو استرسی شدم  دکتر شیاف داد بهم گفت اگه خی ...

عزیزم دکترت روحتما برو اون بهترتشخیص میده وبررسی میکنه.

من طبق تجربه ی خودم میگم که شکم درد دارم لک بینی هم دوبارشدم وشیاف استفاده کردم استراحت مطلق ونسبی هم شدم  اماشکم درد خیلی وقتاطبیعیه اگه خیلی شدیدنباشه  من الان هفته۱۱ ام همچنان شکم درد رو دارم به پهلوی راست نمیتونم درازبکشم وبیشترازده دقیقه بشینم یاسرپاباشم دردشکم میگیرم  تهوع هم که ازپاانداختتم والا.

شماحتمادکترمطمعنت رو برو .بدن بابدن فرق داره

عزیزم‌ببخشید می تونم ازتون یه راهنمایی بگیرم دارم سکته میکنم از ترس، قبلا پرسیده بودم رابطه بدون دخول توی عقد باعث بارداری میشه با وجود اینکه پریود شدم،،   دیگه هم رابطه نداشتم با همسرم‌  الان موعودمه علائمشو دارم ولی هنوز خون نیومده توی ترشحم یه هاله کم رنگ دیدم میترسم خیلی میترسم لانه گزینی و این حرفا باشه، اگه عکسشو براتون بفرستم‌ میتونین راهنماییم کنین که لانه گزینیه یا نه؟؟؟؟

عزیزم‌ببخشید می تونم ازتون یه راهنمایی بگیرم دارم سکته میکنم از ترس، قبلا پرسیده بودم رابطه بدون دخو ...

درخواست بده بفرست 

نگرلن نباش