2777
2789
عنوان

جاریم با همه روبوسی کرد جز من

193 بازدید | 12 پست

عید تو یه جمعی بودیم وقتی جاریم وارد جمع شد با همه زن های جمع روبوسی کرد منم ب احترامش ایستادم ک روبوسی کنم ب من فقط دست داد من خیلی ناراحت شدم بنظرتون چجوری تلافی کنم.  اینم بگم وقتی عید دیدنی رفتیم خونش ب مهمونای دیگش میگفت تروخدا چیزی بخورید ب من اصن نگفت

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

لابد شما رو بوس دادن وگرفتن حساسی عین خودم

من حالا یکی بوسم کنه بدم میاد😬😬

اونم کی جاری

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاری من  جلو همه میگه چش خوردم دوست دارم بگم یه ذره خوشگلی نداری اخه بی ادب که هستی کی این همه اعتماد بنفس بت داده که دنیا وایساده چشت کنن ..برادرشوهر بی رختمم ببین چیه کنار اون سر میزنه از جاریه .

از من ب شما نصیحت هیچ وقت دنبال تلافی نباش 

کم کم اخلاقش خوب میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

چقدر جاریت شبیه جاری بی عقل منه،جاری منم همینطوریه درصورتی که من شب قبل پدر و مادرش رو خونم دعوت گرفته بودم وقتی شب بعد رفتم خونشون به همه تعارف میزد الا من و بارها پیش اومده که با همه روبوسی کرده جز من

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
نه والا من حساس نیستم

کلا روبوسی و دس دادن دیگه قدیمی شده انجام نشه بهتره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

چقدر جاریت شبیه جاری بی عقل منه،جاری منم همینطوریه درصورتی که من شب قبل پدر و مادرش رو خونم دعوت گرف ...

شما تلافی کردی یانه مثلا شمام تحویلش نگیری؟؟ راستی چرا پدرمادر جاریتو شام دعوت کردی

کلا روبوسی و دس دادن دیگه قدیمی شده انجام نشه بهتره

خب اگه کلا با هیشکی روبوسی نمیکردمن ناراحت نمیشم اون باهمه روبوسی کرد

شما تلافی کردی یانه مثلا شمام تحویلش نگیری؟؟ راستی چرا پدرمادر جاریتو شام دعوت کردی

چون از شهر دور اومده بودم میخواستم بهشون احترام گذاشته باشم

نه تلافی نکردم چون شوهرم طرف جاریمه فقط سپردم به خدا

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم