2777
2789
عنوان

اسماتونو بگید می‌خوام سر نماز دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 69 پست

عزیزم التماس دعا دارم ازت می‌خوام فراموشم کنی 

حال جسمی و و روحیم کامل خوب بشه ،این دردام کامل برطرف بشه 

افسردگیم درمان بشه 

من تو دنیا اول خدا و ائمه رو دارم بعد همسرم وبچه هام تو رو خدا دعا کن همیشه سلامت باشن ،سایه همسرم همیشه بالای سرم باشه ،نه مادر دارم ونه پدر خوبی نه خواهر وبرادر ،

خدا بعد تمام لی کسی هام وسختی هام خدا همسرم رو بهم داده تو رو خدا برای سلامتی و موفقیت تو کارس دعا س کن.

بچه هام همیشه سلامت و شاد باشن وعاقبت بخیر بشن 

ازت ممنون دعا گوت هستم 

اسمم مریم تو رو خدا دعا کن سلامتیم کامل برگرده 

اسم همسرم هادی

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دوستای گلم 

@mlita91   صاحب خونه بشن 

@نون_بربریییی    رسیدن به عشقشون

@آرزوهام3   آرامش و باعث سربلندی پدر و مادرش بشه 

@sbmimi   ازدواج خوب و موفق 

@sssui   رسیدن به عشقشون 

,

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

@rrrrr111     برای این دوست گل که برن پیش دخترشون سر زندگیشون 

@لیان_دلوان    مشتری خوب برای کار همسرشون 

@دختر_اردیبهشتم   بتونه حق وحقوقشون رو بگیرن 

@جان_و_جهانم   حاجت دلشون 

@sara_99k   شفای برادرش امیرعلی خیلی دعا کنید 

برای دوستای گلم  @mlita91   صاحب خونه بشن  @نون_بربریییی    رسیدن ب ...

مررررسی که یادمی زیبا همیشه به یادتم ،استارتر عزیز حاجاتت روا گلم لطفااا دعام کن بهش بزسم اگرچه راهی نیس

عزیزه دلم گناه هر چقدر بزرگ باشه از خدا بزرگتر نیست پس حتما میبخشه ...سهیلام .ممنون میشم دعا کنی خدا برام یه ازدواج خوب نصیب کنه ک با رضایت خودش باشه .میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چند تا اسم بگم؟

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
برای دوستای گلم  @mlita91   صاحب خونه بشن  @نون_بربریییی    رسیدن ب ...

فدای قلب پاکت بشم .حاجت روا بشی عزیزم ممنون ک یادم کردی

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋