2777
2789

قدم ۱۶۰ وزنم ۵۲

خیلی لاغر دیده میشم مخصوصا پاهام

قبلا ۵۸ بودم خیلی خوب بود میخوام دوباره ب همون وزن برسم میخواستم قرص چاقی بخرم از یه ادم مطمعن ک میدونم واقعا اورجیناله(گین اپ)

ولی تو اینستا دیدم یه دختره پست گذاشته بود یه ماه قرص فرشته خورده استخونش سیاه شده نمیتونه راه بره 

چیکار کنم اصلا وزن نمیگیرم اخه؟😭

بگیرم امتحان کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قد ۱۷۲ وزن ۵۵  میخاستم بخرم عوارضش دیدم بیخیال شذم

این قرص رو فروشندش رو میشناسم خیلی ام رضایت دارن همه گف عوارض وقتی میده ک بیشتر از یه دوره بخوری؛موندم چیکار کنم

عه چه قرصی خوردی؟ نتیجه ام گرفتی برگشت نداش؟

من اپل خوردم

۵۴ بودم ۷۰ شدم. سه کیلو برگشت شدم ۶۷

الان هرچی میخوام لاغر کنم نمیشه😀

شوهرم خیلی غر میزنه لاغر بهتر بودی چرا با خودت اینجوری کردی. آخه قدم بلند نیست۱۶۲ ام.الان گرد دیده میشم

من ۴۲کیلو ام وزن تو ارزومه چرا پاهات لاغرع

کلا لاغرم ولی میبینی بعضیا با اینکه لاغرن پاهاشون پره؟

برا من اصلاااا پر نیس اذیتم میکنه مثل فلامینگو دیده مبشم

من اپل خوردم ۵۴ بودم ۷۰ شدم. سه کیلو برگشت شدم ۶۷  الان هرچی میخوام لاغر کنم نمیشه😀 شوهرم خ ...

چقدددد خوب وزن گرفتی🥲

ب منم فروشنده گف دوماه بخور ماه سوم تثبیته 

یکم پفت میخوابه ولی وزنت میمونه

گین اپه قرصش 

فقط از اینکه بازگشت داشته باشه میترسم چون اونوقت همه میفهمن قرص خوردم تا حالا ب هیشکی نقطه ضعف نشون ندادم ک از وزنم ناراضیم

چقدددد خوب وزن گرفتی🥲 ب منم فروشنده گف دوماه بخور ماه سوم تثبیته  یکم پفت میخوابه ولی وزنت م ...

گین آپ خوبه، قبل بارداریم استفاده کردم ۶۲ کیلو شدم. ولی چون باردار شدم ویار شدید داشتم ۵۴ شدم. دیگه نمیدونم از ویار بود کم کردنم یا کلا برگشت داره

ولی اگه میترسی برگشت داشته باشه، وقتی به وزن دلخواهت رسیدی قرص رو هر دو روز یا سه روز یکی بخور تا دو ماه. هیچی برنمیگرده

گین آپ خوبه، قبل بارداریم استفاده کردم ۶۲ کیلو شدم. ولی چون باردار شدم ویار شدید داشتم ۵۴ شدم. دیگه ...

وای ینی میشه منم این عددو رو ترازو ببینم؟🥺

انقد دوسدارم ۶۰ بشم

پس سفارش بدم بیاد هرچی خدا بخواد🥲ب نظرت باشگاه تاثیر داره برم باشگاه موندگار شه وزنم؟یا همش حرفه؟

وای ینی میشه منم این عددو رو ترازو ببینم؟🥺 انقد دوسدارم ۶۰ بشم پس سفارش بدم بیاد هرچی خدا بخواد🥲 ...

اگه باشگاه بری که عالیه، خود باشگاه ها الان قرص گین آپ رو میفروشن در کنار ورزش

فقط از جای معتبر سفارش بده که اصل باشه، فیکش عجیب زیاد شده