2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

128 بازدید | 17 پست

رفتم سونو طبق سونوی اول بای۸هفته و۳روزمیبودم اماگفت ۷هفته و۱روزهستی

جنین هم تشکیل نشده ساک حاملگی هست جنین نیس

گفت بایوسقط کنی چیکارکنم؟یعنی دیگ جنین تشکیل نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه شما ساک حاملگیت هست جای امیدواریه منه بدبخت ۵هفتمه ساکمو هم نمیبینن تو آرمایشا باردارم ولی تو سونو هیچیییییی آزمایشامم نرمال نی بتام خیلیی پایینه و کم بالا میره 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

اگه جنین نبوده پس چطور سن بارداریتو تشخیص داده آخه مگه سن بارداریو از روی اندازه جنین نمیگن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

البته عزیزم تا ۹یا ۱۰ هفته صبر کن فعلا بازم خب دکتر متخصصه ۷هفته زوده بعضی بچها قلبشون دیر تشکیل میشه خب

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اگه جنین نبوده پس چطور سن بارداریتو تشخیص داده آخه مگه سن بارداریو از روی اندازه جنین نمیگن

برای من از روی اولین روزِ آخرین پریودیم گفتن 

توچندهفتگی گفتن پوچه؟

۶ هفته ۴ روز بودم.من چون ای وی اف بودم دکتر دقیقا حساب کرده که باید اون موقع نشون بده. 

ولی برای شما ممکنه دیر اقدام داشته باشی حساب کن از اقدام ۴۰ روز حداقل باید بگذره

سونو داخلی بود یا شکمی؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
برای من از روی اولین روزِ آخرین پریودیم گفتن 

خب شاید لقاح دیر انجام شده و جنینت کوچیک تره آخه کیسه آب تو پنج هفتگی تشکیل میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

خب شاید لقاح دیر انجام شده و جنینت کوچیک تره آخه کیسه آب تو پنج هفتگی تشکیل میشه

اره شاید نمیدونم دبگ دکترن و هزار جور حرف تا الان فق ۴بار آزمایش تکرار کردم ۳بار سونو دادم بازم باید امروز  سونو بدم خسته شدم 

اره شاید نمیدونم دبگ دکترن و هزار جور حرف تا الان فق ۴بار آزمایش تکرار کردم ۳بار سونو دادم بازم باید ...

سونو واژینال میری آخه اون دقیق تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40