2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبوست باعث کدری رنگ میشه.صبح ناشتا خاکشیر بخور با ترنجبین.عرق کاسنی بخور.گردو و خرما.رب انار.زرشک و عناب ب عنوان دم نوش.خواب ب موقع.رقصیدن.ماسک حنا و ماست.حجامت عام.پیاده روی.مثل سفید برفی میشی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چون زشته خودمم زشتم باهم نمیخونن نمیگم رنگ پوست تیره زشته اتفاقا خیلیم قشنگه ولی مال من ازون مدلای ز ...

ازمایش بده

برخی نواحی ک تیره میشه دلیلش پزشکیه

برو دکتر پوست 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
مگ به یبوست ربط داره؟؟؟ من شکمم کار نمیکنه راستش بنطرت از همینه صورتم تیره میشه روز به روز

وای اره عزیزم😮😮صبح ناشتا خاکشیر و ترنجبین هرررر روز بخور.روغن زیتون اصل بریز تو نافت.

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
یبوست باعث کدری رنگ میشه.صبح ناشتا خاکشیر بخور با ترنجبین.عرق کاسنی بخور.گردو و خرما.رب انار.زرشک و ...

ممنونم عزیزم ❤️به حنا حساسین دارم و ماست یه بار گذاشتم ریخت بیرون پوستم بعد دیگه یبوست لعنتیم خیلی بدجوره حس میکنم انقد ملین خوردم روده هام تنبل شدن حتما باید سیخشون کنم تا کار کنن زرشکو عناب برای یبوست خوبه؟ 

چون زشته خودمم زشتم باهم نمیخونن نمیگم رنگ پوست تیره زشته اتفاقا خیلیم قشنگه ولی مال من ازون مدلای ز ...

سرم ویتامین سی بزن.و فوم شستشو ویتامین سی.ابرسان بزن.ضد افتاب.ابرو هات مرتب کن و رنگ قهوه ای تیره بزن.لباس های رنگ سفید و تن اجری بپوش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
سرم ویتامین سی بزن.و فوم شستشو ویتامین سی.ابرسان بزن.ضد افتاب.ابرو هات مرتب کن و رنگ قهوه ای تیره بز ...

ممنونم عزیزم هنوز نتونستم رنگ روسری که بهم میادو پیدا کنم یه وقتایی یه روسری شالایی میخرم خیلی بهم میان اما دفعه بعدی که سعی میکنم اون رنگی بگیرم شدیدا تیره میکنه پوستمو 

ممنونم عزیزم ❤️به حنا حساسین دارم و ماست یه بار گذاشتم ریخت بیرون پوستم بعد دیگه یبوست لعنتیم خیلی ب ...

اره پوست سفید سفید میکنه دم کن بخور هر روز ی بطری درست کن بزار تو یخچال بخور مثل آب.بعد روغن بریز تو نافت صبح و شب.روزی چند دقیقه برقص خودت دوست داشته باش.موهات صاف کن گیره موهای خوب بزن ب موهات.اینا خیلی روی پوست و مدل صورتت تاثییر میزاره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اره پوست سفید سفید میکنه دم کن بخور هر روز ی بطری درست کن بزار تو یخچال بخور مثل آب.بعد روغن بریز تو ...

ممنونم ❤️موهام خیلی کم پشته و ریزش شدید داره دارم کچل میشم 😔💔این چیزا باعث میشن نتونم خودمو خیلی دوست داشته باشم حداقل ظاهرمو 

ممنونم ❤️موهام خیلی کم پشته و ریزش شدید داره دارم کچل میشم 😔💔این چیزا باعث میشن نتونم خودمو خیلی د ...

عرق کاسنی خوبت میکنه.بخور.روغن کندوش اصل بگیر و قرص زینک پلاس‌.ببین ی قسمت از اتاقت یا خونتون مخصوص خودت درست کن و اینکه دفتر چه بزار جلو روت برنامه های پوستی و اهدافت بنویس برای یک ماه ببین چطور از این روبه اون رو میشی؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد