2777
2789

اصلا نمیتونم بگم موضوع چیه چون اینجا عده کمی بی احترامی میکنن مطمعنم 

فقط بگم دیشب اینقدر حالم بد بود حمله پانیک بهم دست داد اینقدر گریه کردم چشام باد کرده با اشک دارم اینارو مینویسم 

اگر روانشناس خوب سراغ دارید بهم توروخدا معرفی کنید 

اینقدر دلم شسکت که فقط خدارو التماس میکردم بمیرم دیگه این چیزایی که برام اتفاق افتاده نبینم فقط یه چیزی بگم تا ته ماجرا خودتون بخونید فقط حمله پانیک بهم دست داد مادرم یه لیوان آب دستم نداد نیومد سراغم ببینه تو چه وضعیتم برادرم راه ۱نیم ساعته اسنپ گرفت اومد زنگ زد اورژانس کلی با مامانم دعوا کرد که این بچه قرص قلب میخوره حمله پانیک بهش دست داده تو چرا زنگ نزدی اورژانس اینقدر حالم بده

فقط میخام برم پیش روانشناس اگر روانشناس خوب سراغ دارید بهم بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

عزیزم روانشناس عالی سراغ دارم ولی حضوری نیست.

با اسنپ دکتر هست. اوکیی؟

لطفا جز در مواردی که توی پست ها هماهنگ میکنیم درخواست دوستی نفرستید. اعصابم خورد میشه درخواست دوستی آقایون سایت رو میبینم.
2804
ديگه انقد شلوغش نكن اورژانس نميخاد ك كسي با حمله پنيك نمي ميره اينو مطمئن باش اين فقط حس تو هست حرف ...

تا حالا بهم دست نداده بود حس مردن داشتم اینا به کنار دیدم مامانم حتی حالمو نمیرسه دلم شکست خودم به جهنم اخه مگه مادر نیست

2805
2801