2777
2789
عنوان

شما روزتون رو با بچه هاتون چطور میگذرونید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 28 پست

پازل هم بخری خوبه،یه بازی هم هست اسمش ویتامین e هست خیلی خوبو جالبه مثل بازی ورق میمونه،بصورت مقوایی که در چهارطرفش چهار عکس متفاوته که باید عکسای شبیهو کنار هم بچینید،باز از فروشگاه بپرس روش بازیشو تا کامل یاد بگیری

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=42682301]خخخ چون مجردی اینجوری با هیجان میگی[/QUOTE

اخه خیلی با بچه ها سرو کار داشتم و دارم با دختر خاله پسرخاله هام دختر داییم که همشون کوچولو ان و خیلی وقتا پیش من بودن یا من پیش اونا بودم واسه همین دوست دارم این کارارو 

حالا قطعا ادم نمیرسه کل تایمشو بده به بچه تمیزکاری هست غذا هست ولی خب خیلیاشم واقعا میشه انجام داد

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
فرزانه چرا هیچ کلاسی نمیره؟

من از اولش دوست نداشتم بچم قبل از مدرسه ازم دور باشه

مهد هم نبردمش

چه برسه به کلاس

خودم توی خونه 

همش یه عالمه شعر یادش دادم

هم اعدادو رنگارو نقاشی و ...

هرچی که فک کنی تو اون کلاسا یادش میدن

بابت کلاس ورزشی هم تا قبل حامله شدنم استخر همراه خودم میومد

تا حدودی بلده😊😊😊😊

خودم پروارش کردم😉😉

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
من از اولش دوست نداشتم بچم قبل از مدرسه ازم دور باشهمهد هم نبردمشچه برسه به کلاسخودم توی خونه همش یه عالمه شعر یادش دادمهم اعدادو رنگارو نقاشی و ...هرچی که فک کنی تو اون کلاسا یادش میدنبابت کلاس ورزشی هم تا قبل حامله شدنم استخر همراه خودم میومدتا حدودی بلده😊😊😊😊خودم پروارش کردم😉😉

ماشالله ماشالله خدا حفظش کنه💗💗💗

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ببخشيد راجع به اينا بيشتر توضيح ميدين كلاساي مادر و كودك كجاست؟ و اينه اين استخرا كجاها هستن؟

من شهرستانها را نمی دونم ولی توی تهران چندتا استخر کودک هست که دوتاش که سمت غرب تهران هست ناوا و کندو هست که سمت سعادت آباد هستن و بچه با مادرش میره استخر و مربی آموزش میده.

کلاس های مادر و کودک را یسری مهد کودک ها یا موسسات برگزار می کنن و یه مربی به مادر و کودک یسری آموزش ها را میده. مثل موسسه آفتابگردان که پرند رشیدی توش درس میده که از بهترینهای تهرانه- ولی خیلی سخت میشه توی کلاساش شرکت کرد. معمولا دو سه دقیقه بعد از شروع ثبت نام پر میشه.

http://aftabgardan.org

من شهرستانها را نمی دونم ولی توی تهران چندتا استخر کودک هست که دوتاش که سمت غرب تهران هست ناوا و کندو هست که سمت سعادت آباد هستن و بچه با مادرش میره استخر و مربی آموزش میده.کلاس های مادر و کودک را یسری مهد کودک ها یا موسسات برگزار می کنن و یه مربی به مادر و کودک یسری آموزش ها را میده. مثل موسسه آفتابگردان که پرند رشیدی توش درس میده که از بهترینهای تهرانه- ولی خیلی سخت میشه توی کلاساش شرکت کرد. معمولا دو سه دقیقه بعد از شروع ثبت نام پر میشه.http://aftabgardan.org

من تهران زندگي ميكنم ممنون از اطلاعاتتون