2777
2789
عنوان

ترک و خارش شکم در بارداری

87 بازدید | 13 پست

ب طور وحشتناکی میخاره ی سری دونه های قرمز هم زده روی تزک ها نمیدونم چیکار کنم خواب برام نزاشتن شبا ک میخوام بخوابم بیشتر میشه خارشم😩😩😩

چیکار کنم؟

باید با روغن چربش کنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالاچون دونه زده حساسیت به جفت داری حتماحتمابه دکترت بگوبررسی کنه چن هفته ای؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باید با روغن چربش کنی

فایده نداااره😩

بخدا انقد خوابم میاد اصلا خارشش نمیزاره شبا بخوابم 

وازلین زدم چربش کنم 

پماد کالامین استفاده کردم 

ولی فایده نداررررههه🥺😩😩😩

فایده نداااره😩 بخدا انقد خوابم میاد اصلا خارشش نمیزاره شبا بخوابم  وازلین زدم چربش کنم  ...

این چیزا خوب نیس یا روغن زیتون بزن یا کره کاکائو یا از داروخونه کرم بگیر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حساسیت ب جفت از چند هفتست؟ من سه روز دیگه میرم ۳۷ هفته 

هرهفته ای میتونه باشه ولی حتمابه دکترت بگوپمادمیده اگه جواب ندادختم بارداری رواعلام میکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
هرهفته ای میتونه باشه ولی حتمابه دکترت بگوپمادمیده اگه جواب ندادختم بارداری رواعلام میکنه

من ۱۹ ام نوبت‌دارم تا اونموقع اگه حساسیت بود چیکار کنم یموقع برا بچه خطرناک نباشه

من ۱۹ ام نوبت‌دارم تا اونموقع اگه حساسیت بود چیکار کنم یموقع برا بچه خطرناک نباشه

براهمون خطرات گفتم زودتربرونگران نباش اگه زوداقدام کنی چیزی نمیشه زودترازنوبتت یه سربه دکترت بزن