سلام من از طرف مادری ترک قشقایی هستم و بندری اصل از طرف پدری لر لیراوی هفت لنگ حالا خودم بیشتر با فرهنگ لر بزرگ شدم ولی خب هیچ وقت حق نداشتیم بحث اصالت و خانواده و ریشه کنیم چون خانواده ما این رو زشت می دونست که به چیزی که خودت بدست نیاوردی افتخار کنی ولی الان به نظر شما من چی میشم؟ یکی ازم بپرسه چی باید بگم واقعا چی محسوب میشم؟
شما همین رو باید بگی مادری قشقایی و پدری لری و مهمتر از همه ایرانی بودنته
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره درسته حالا متوجه شدم جالبه لر ها میگن با ترک ها نداریم ترک میگم با لر ها ندارین فکر کنم من از هم ...
من تورکم عزیزم شما تو دل ما جا داری ❤️
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزید واقعا منگه شخصا عاشق ترک ها هستم و البته اقوام دیگه ولی مردم نسل های قدیم خیلی در برابر پذیرفتن اشخاصی مثل من گارد می گیرن و گاهی توهین می کنن ولی خب همین که همه ایرانی هستیم خیلی زیباست به این افتخار میکنم ممنونم از نظرت گلم💗
منکه ارزومه جای تو باشم دو تا زبان جدید بلدی ک خیلی شیرینن
نه راستش مامان بابای من تاکید دارن که اصلا طرف زبان محلی نرو و راستش من دوزبانه از نظر انگلیسی فارسی محسوب میشم ما اینجا تو خونه حق نداریم به قومیت اشاره کنیم الان هم یکی از دوستام پرسید بعد ۱۹ سال برای اولین بار دنبالش رفتم