2777
2789
عنوان

از این 8کار بپرهیز, خانم عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 5068 بازدید | 40 پست
اخریشو بگو انتقاد از مادرشوهر که چی اقا بهشون بر نخوره از مادر جونشون انتقاد بشه ههههه خوب بر بخوره اینقدر بر بخوره از اینقدر بیشتر
منم یه چند تا مورد دارم اقایون رعایت کنن

1- وقتی خانمتون داره وب گردی میکنه اینقدر نگید بسه چطور شما 90 دقیقه فوتبال ببینید خانمتون وب گردی نکنه ؟

2- اینقدر از خانمتون نپرسید شام چی داریم ؟ خوب یکم فکر کنید ایشون هم تازه از سر کار اومده خو

3- اینقدر فامیلاتون مثل خروس بی محل نیان خونه پسرشون اینجا خونه عروسشون هم هست اونم میخواد مستقل باشه خو

4-اینقده به خانمتون نگید چی بپوش چی نپوش بابا نی نی کوچولو که نیست 30 سالشه دیگه

5- یاد بگیرید هدیه بخرید برای خانمتون اینقدر سخته واقعا 4 تا روز در سالو یادتون نره نه واقعا اینفدر سخته ؟

بگم ؟ بگم ؟

اصن یه وضی !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما رو مورد 7 اون اوائل خیلی باهم مشکل داشتیم
اما خیلی وقته که دیگه این مشکلو کاملا" حل کردیم...
به این صورت که من می پرسم همسر عزیزم چ ساعتی برای بیرون رفتن آماده باشم؟ و اون میگه مثلا" 6 .
من برنامه ریزی می کنم که از کی دست به کار شم که 6 آماده باشم ...
از اون موقع همیشه سر وقت آماده ام.

همسرمم یاد گرفته که دقیقه 90 نگه حاضر شو
پس همیشه قبلش منو در جریان میذاره که مشکلی پیش نیاد
اهم اهممم

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...
من فکر کنم اینا رو تو کتاب خانم باربارا خوندم اما خوب با همش موافق نیستم در ضمن این یه چیز دو طرفه هستش و نه تنها خانم ها بلکه آقایون هم باید این ها رو رعایت کنند. به نظرم غیب گویی نکرده این خانم زحمت شد واقعا!!!!!!! خانم ها حرف نزنید قر نزنید انتقاد نکنید سر وقت آماده باشید و..... خوب معلومه دیگه شمر هم باشه شوهرش آدم خوبی می شه والا ......
هلن جون باهات موافقم
دو دقه میام بشینیم وب گردی هی میگن بسه دیگه
همش هم میگن اینو بیار اونو بیارر انگاری کلفتشونیم
تازه فقط دوست دارن با فامیل خودشون رفت و آمد کنن انگار نه انگار ما هم سهمی تو زندگی داریم
هدیه هم 4 تا روز نه همون تولد و سالگرد ازدواج بسمونه همینم نمیخرن
همه چی تو این جامعه به نفع مرداست اینجا هم از مردا دفاع میکنین
Lilypie First Birthday tickers
اصلا چه معنی داره اقایون حریم خصوصی واسه خانماشون قائل نمیشن والااااااا باید با ساعت اونا گرسنمون بشه با ساعت اونا بخوابیم با ساعت اونا بیدار بشیم هر وقت اقا تفریحش میاد بریم تفریح هر وقت اقا تفریحش نمیاد ما هم نباید تفریحمون باید اقایون یه سایتی درست کنید به اسم ددی سایت حداقل اموزش زن داری داشته باشه توش توقع اقایون ایرانی خععععععلی بالاست خو. اصن یه وضی
اصلا چه معنی داره اقایون حریم خصوصی واسه خانماشون قائل نمیشن والااااااا باید با ساعت اونا گرسنمون بشه با ساعت اونا بخوابیم با ساعت اونا بیدار بشیم هر وقت اقا تفریحش میاد بریم تفریح هر وقت اقا تفریحش نمیاد ما هم نباید تفریحمون باید اقایون یه سایتی درست کنید به اسم ددی سایت حداقل اموزش زن داری داشته باشه توش توقع اقایون ایرانی خععععععلی بالاست خو. اصن یه وضی
خانوم هلن
ددی سایت هم جالب میشه ها....
مثلا پست زده میشه:
با مادر زن فضولم چه کنم؟
از خواهر زنم خوشم نمیاد!
زنم بچم رو نمیشوره!
چکار کنم زنم کمتر با تلفن صحبت کنه
شما زنتون رو چطوری کتک می زنید
2810