2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭

2696 بازدید | 108 پست

بچه ها من حدود ۱۵ روز عقب زدم بی بی چک مارک های مختلف زدم مثبت ولی آز منفی چجوری امکان داره؟

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

تا دلت بخواد ازین مدل سرمن اومده.....دیگ برام عادی شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امکان نداره ، چند تا بی بی مثبت و از منفی ، ی جای کار میلنگه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

چرا امکان نداشته باشه!

با ی بارداری شیمیایی کاملا ممکن یشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تا دلت بخواد ازین مدل سرمن اومده.....دیگ برام عادی شده

جدی میگی آخه چرا😢 امروز سونو رفتم نه کیست داشتم نه چیزی دکتر سونو گفت اگه زیر ۵ هفته باشه نشون نمیده دو هفته دیگه بیا اگه پریود نشدی 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

الهی که تو بهترین زمان دامنت سبز بشه نگران نباش عزیزم

وقته  افطار برات دعا میکنم  توام واسه دل شکسته ی من دعا کن خدل معجزه شو نشونم بده

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

واقعا منم گیج شدم🥺

چرا امکان نداشته باشه! با ی بارداری شیمیایی کاملا ممکن یشه

منم ۱۰ روز عقب انداختم 

۲ تا بی بی چک مثبت شد 

کلی زعفرون خوردم تا پریود شدم 

امکان داشته منم بارداری پوچ بوده باشه؟

چون پریودیم خیلی کم بود و اصلا درد یا خدای نکرده علائم سقط نداشتم

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

الهی که تو بهترین زمان دامنت سبز بشه نگران نباش عزیزم  وقته  افطار برات دعا میکنم  ت ...

مممنونم عزیزم منم برات دعا میکنم گلم انشاالله به هرچی دلت میخواد برسی واقعا شوکه شدم وقتی آز منفی شد

چرا امکان نداشته باشه! با ی بارداری شیمیایی کاملا ممکن یشه

اون وقتی عزیز کی پریود شدی من حتی دردای پری دارم و کمردردم حتی شربت زعفرون و خونه رو تمیز کردم از بالا تا پایین ولی پری نشدم بعدش بی بی زدم مثبت شد

بچه ها کسی دیگه ای نظری نداره من باید چیکار کنم الان دکترم میگه صبر کن تا دو هفته دیگه چون نه لکه بینی دارم نه هیچی فقط دردای پریودی دارم 

جدی میگی آخه چرا😢 امروز سونو رفتم نه کیست داشتم نه چیزی دکتر سونو گفت اگه زیر ۵ هفته باشه نشون نمید ...

منم هیچی ندارم سالمم هستم ولی پیش اومده با ذوق رفتم از و متفی شده

اون وقتی عزیز کی پریود شدی من حتی دردای پری دارم و کمردردم حتی شربت زعفرون و خونه رو تمیز کردم از با ...

من حتی پریودم نمیشم قاعده اور نمیخورم برا سلامت مضره....صبر میکنم خودش تشریف بیاره

فک کنم ی هفته بعد پریود شدم و ی پریود عادی پیش اومد فقط دردام بیشتر بود ی ذره