2777
2789
عنوان

ظرف شستن خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 60 پست

اسی خداییش همچین گفتی قدم بلنده از کابینت زیاده تصور کردم کابینت ظرفشویی  نزدیک زانوته!!!

خداییش یه بهانه دیگه بیار!

یاد این بسکتبالیستها افتادم که قدشون سر بفلک‌کشیده!!!

اگر اینجوری هستی حق داری وگرنه نه!

بنظرم این مفت خورهارو باید بی محلی کرد  حالم بهم میخوره از کسی که بیاد بخوره و بره!

اتفاقا اوایل همه کلی دوستش داشتن.جمع میشدن دورش باهاش حرف میزدن.الان دورش خلوت شده.چون از قبلم به میزبان ابلاغ می‌کنه غذا چی میخوره،براش همون بپزن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل جدید برای ، کار نکردن ،این دیگه خیای جدید بود ، خونه خودت چیکار میکنی ،کابینت هاتون به سقف چسب ...

خونه خودم هم گفتم من ظرف نمیشورم حتی قابلمه ها رو میزارم ظرفشویی بزرگا رو هم نمیتونم سرپا بشورم میبرم حموم میشورم

اسی خداییش همچین گفتی قدم بلنده از کابینت زیاده تصور کردم کابینت ظرفشویی  نزدیک زانوته!!! خدای ...

والله ۱۸۰ هستم بستکیالیست نیستم اما والیبالیست هستم

چون همه ب بیشعوریش واقفن دیگه  ادم باید خودش عقلش بکشه لااقل نونی ک میخوری رو پاشو جمع کن اگ ن ...

سفره رو جمع میکنم بشقاب میبرم میارم ولی ظرف نمیخوام بشورم چون کمرم واقعا اذیت میشه

خونه خودم هم گفتم من ظرف نمیشورم حتی قابلمه ها رو میزارم ظرفشویی بزرگا رو هم نمیتونم سرپا بشورم میبر ...

پس کلا زیاد اهل کار کردن و ظرف شستن نیستی ،ولی یکی از اداب مهمونی وتو جمع بودن کمک کردن هست .وگرنه دیگران هیچ وظیفه ای ندارن ،اماده کنن وما فقط خورنده باشیم وتماشاچی .سعی کن حداقل کارهای دیگه رو دست بگیری ،

دیگه اسی مگه میری ت ظرفشویی میشینی که میگی باید فلان متر و فلان سانت خم بشم همین کنار واستا بشور 

اتفاقا من ظرفشستن رو دوست دارم چون آب بهم آرامش میده 

به نظرم من آدم باید یه جوری برخود کنه که دفعه بعدی وقتی رفت مهمونی آدم حسابش کن 

دیگه چند تا ظرف این همه بهونه نداره 

مهونیای مادرشوهرم من و جاریم ظرف میشوریم 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
یاخدا🙄🥴  اصلاً کلا دعوتش نکنید این سم رو🤣

کسی دعوتش نمیکنه.مادرشوهرش هر جا باشه،اینم اتومات دنبالشه.تا حالام نگفته کسی منو رسماً دعوت نکرده،نمیام.😂😂😂

عقد هست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
سفره رو جمع میکنم بشقاب میبرم میارم ولی ظرف نمیخوام بشورم چون کمرم واقعا اذیت میشه

خوب نشور بابا هرچی ازبن عروسای قری باشی خاطرتم بیشتر میخوان

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خونه مادر شوهرم نه  مگ اینکه مهمونی باشه ظرفا زیاد باشن منم وایمیستم کمک دیگران میشورم  ...

ببخشید ولی جاریتون یه آدم کم شعوره 

مگه بقیه نوکر آدمن که درست کنن بیارن بخوریم بعد حتی ظرفمونو نشوریم 

پس مهمونی هم که میده یه نفر نباید تو خونش یه استکان جا به جا کنه 

خجالتم خوب چیزیه 

میزبان گناه که نکرده مهمان دعوت کرده 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
ببخشید ولی جاریتون یه آدم کم شعوره  مگه بقیه نوکر آدمن که درست کنن بیارن بخوریم بعد حتی ظرفمون ...

خداروشکر ی اخلاق گوهی داره ک هیچکی خونشون نمیره .

من کلا ی با  رفتم تو ۵.۶ سال اونم ب روزدوساعت

اخلاقش با خانواده شوهر ک اینه دگ با اقوام خودشون حتما خوبه اینجا میاد فک میکن ما نوکرشیم 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺